Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Sisley Eye Contour Mask

4.9
Hozzáadva 2018.01.09.by

anonymous

A Masque Contour des Yeux egy intenzíven ápoló maszk, különösen az érzékeny szemkörnyék számára, enyhíti a duzzanatot. Növényi aktív anyagok újszerű összetevői, mint a ginkgo biloba, árnika, vadgesztenye, hárs, a B5 provitamin és az E-vitamin acetát, valamint nyomelemek, mint a malachit és a klorella, 10 perc alatt ellátják a bőrt nedvességgel, hidratálnak és eltüntetik a fáradtság jeleit: a szemkörnyéki finom vonalak, ráncok láthatóan csökkennek, a duzzanatok és karikák a szem alatt láthatóan enyhülnek, a szemkörnyék természetes ellenállóképessége erősödik. A maszk újszerű „gél-patch“ (zselés) textúrája a levétel után egy alig érezhető, rendkívül vékony filmréteget hagy a bőrön, amely meghosszabbítja a hatást.

Dermatológus és szemorvos által ellenőrzött termék.

37 490 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.02.17. 20:00 - 2024.02.13. 20:10

Ajándékba kaptam és nem igazán ismertem ezt a terméket. Szeretem és nagyon kevés kell belőle így gazdaságos is. Inkább esti krémnek használom így nekem csökkenti a karikákat, de ha táskás a szemem akkor reggel is vékonyan kenem. Szerintem használ bár talán csodát azért nem tud.

2021.07.04. 06:22

Én azt a csapatot erosítem, aki krémként használja reggelente és úgy nagyon bevált! Érzékeny, száraz a szemkörnyékem körüli bor, de ettol nem könnyezek, nálam ez az elso szuro, hosszú távon meg szépen simít és mintha a sötét karikáimon is segítene. Néha hutlenkedek, mert azt hiszem hogy nem csinál semmit, az állaga is megtéveszto, én a testesebb szemkrémeket szeretem alapvetoen, de pár nap kihagyás meglátszik a szemkörnyékemen, úgyhogy mindig visszatérek.

Utoljára szerkesztve: 2021.06.23. 09:01 - 2021.06.23. 08:59

Nagyon boldog voltam, amikor egy tasakos mintát kaptam belőle ajándékba, ugyanis régi vágyam volt már ennek a terméknek a kipróbálása.Az alkalmazása során egy az egyben @Tarzicia használati utasítását követve jártam el, mert én is úgy gondolom, hogy egy szemmaszkot nem kell szemránckrémként használni.A szemem alatt durva ráncok és sötét karikák nincsenek, viszont – ahogyan azt már több termék véleményezésénél is leírtam - reggelente szemödémával küzdök.Talán az lehet a baj, hogy ismét csodát vártam, a csoda pedig ismét elmaradt.2-3 naponta, reggelente használtam (és még használom is, remélem, sokára fogy el!) szépen ápolta, feltöltötte a szemkörnyék bőrét, de csak aznapra. Este már használtam a szemránckrémemet, nekem nem nyújtott több napra szóló hidratáltságot. Mondanom se kell, hogy a reggeli szempüffedtséggel se sikerült megbirkóznia. Nekem kell megbarátkoznom a gondolattal, hogy nálam ez egy élettani sajátosság, amivel együtt kell, éljek.A használata nagyon kellemes, már-már élményszámba menő. Az alkalmazása során valóban érezni, hogy egy minőségi termék van rajtunk, kényeztető érzést nyújt nem csak a szemkörnyéknek, hanem az egész lényünknek. Lehet, hogy ez most elég pátoszosan hangzik, de én tényleg így érzem. Ugyanakkor teljes kiszerelésben megvenni nem fogom, mert az elégedettségem nem maradéktalan. Hálás vagyok, hogy volt lehetőségem kipróbálni, mielőtt egy gyönge pillanatomban megvettem volna teljes kiszerelésben!

Utoljára szerkesztve: 2022.08.03. 09:12 - 2021.06.10. 09:22

2021.06.10.:Ez a szemmaszk azon kevés Sisley termékek egyike, amelyet régóta használok és szeretek, de még sose vettem meg belőle a teljes kiszerelést. Egyrészt azért, mert mindig volt belőle mintám, és egy ilyen kis tasak nekem sokáig kitart, kevés is kell belőle, és nem is használom gyakran. Másrészt ha a szem körüli területről van szó, én lassú víz partot mos alapon a napi szinten ható, "mindent IS tudó" szemránckrémekben hiszek. Ezt a maszkot akkor használom, amikor eszembe jut, amikor van egy kis időm magamra, és tudom, hogy utána már nem kell mennem sehová. Nem szívesen sminkelnék utána, még nem is próbáltam, nem tudom, hogy viselkedne rajta a korrektor. Kb. két borsónyi mennyiséget használok egy alkalommal, körkörös mozdulatokkal óvatosan elsimogatom. Könnyedén siklik a zselén az ujjam, nem kell húzni-nyúzni a bőrt. Különlegessége, hogy a szemhéjra is fel lehet vinni. Zselés állaga miatt ott marad, ahová kentem, nem jut bele a szemembe, a hatóidőt sem kell csukott szemmel kivárni. 15-20 percet hagyom fent, majd a felesleget egy puha kendővel letörlöm. Lemosni nem szabad, senki ne tegye, mert a maszk hagy egy filmréteget, aminek fontos szerepe van: szépen tovább dolgozik, bent tartja a nedvességet a bőrben. Nem irritál, nem csíp. Tonizál, hidratál, feltölti, szinte felpumpálja a szem környéki bőrt, ettől a kisebb ráncok szépen elsimulnak. A nyúzottság, a kialvatlanság, a dehidratáltság jeleit szépen eltünteti, de én ezen kívül mást nem tapasztaltam. Lehet, hogy azért, mert napi szinten elég komoly szemránckrémeket használok. A szemem körül duzzanat, puffadtság amúgy sem szokott lenni (ezen egyébként a háton való alvás segít a legtöbbet, már akinek megy), a szemem alatti karikákat meg ez a maszk sem tudja eltüntetni, ez a feladat mindig a korrektorra marad. Nekem nem must have termék, de néha egy kis kényeztetésnek szuper. Hivatalosan max. heti 3 alkalommal javasolt használni. Szemránckrémet nem szabad vele helyettesíteni, még akkor sem, ha valaki minden reggel szem körüli puffadtsággal küzd. Este én sose használom, szerintem ez a zselés, hűsítő-élénkítő, mikrokeringést fokozó formula egyértelműen nappalra való. 2022.08.03.: Hát csak megvettem a normál kiszerelést. Kifogytam a kis mintákból (mostanában már nagyon ritkán adnak "normális" dolgot vásárlás mellé), és az utóbbi időben én is szem alatti puffadtsággal küzdök. A helyzet az, hogy minden stimmel, amit korábban írtam róla, tényleg nagyon látványos a hatása, de ezen a fajta puffadtságon nem segít. Emiatt nem vonok le pontot, mert ez a legjobb szemmaszk, amit ismerek, és lehetetlent nem várok el tőle.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.04. 15:46 - 2020.07.04. 10:29

Valamikor, egy kávézás-teázás alkalmával még @whitemerci ajánlotta ezt a szemkörnyék ápoló maszkot, lehet, hogy csuklik is, mert nekem is nagyon tetszik. Apropó, megint kávézhatnánk!!@scorpionqueen véleményére is csak bólogatni tudok, azzal, hogy: nekem kevesebb is elég belőle, inkább fél borsónyi mennyiséget viszek fel este, és ami az ujjamon marad, azt a száj fölötti területen oszlatom el. + Egész éjszakára fent hagyom, illetve reggel szemránckrémként, de még vékonyabb rétegben viszem fel és akkor sem mosom le, hanem erre kerülnek a rutinom szerint a további termékek.A tubust óvatosan és csak picit nyomjuk meg, bőven elég lesz, ami így az ujjunkra kerül. Felvitelt követően nem cuppan be a bőrbe nyomtalanul, csillog a terület, ahová felkerült. Ez este mindegy is, de reggel emiatt csak smink alá kerülhet.Nagyon kényelmes, ebben lehet, hogy egy kis placebo hatás is közrejátszik, de mintha érezném, ahogyan simul ki a hidratáltsághoz jutott vékonyka bőrréteg.Beruházás, azt el kell ismerni, de a legjobbak egyike, mivel magunkba fektettünk be. Míg a szemránckrémek rendre 15 ml-esek, itt a mennyiség ennek pont a duplája, és tényleg nagyon sokáig elég. Mindenkit folyamatosan arra biztatok, hogy semmit ne vegyen teljes áron, 20-25% simán lefaragható, az akciókkal úgyis folyamatosan bombáznak minket, éljünk vele.

2019.06.25. 18:41

Nekem csak egy termékminta erejéig volt alkalmam használni, viszont ennek alapján meg tudom erősíteni Scorpionqueen leírását. Majdhogynem teljesen feltöltötte, eltüntette a pici rancocskákat a szemem körül, pedig erősen kellett küzdenie: 5 óra alvás jutott aznap. Tapasztaltam ez úgy, hogy egyébként is szerencsésnek mondhatom magam és high end össztüzet nyomhatok a szemkörnyékemre. Egyetlen apróságot jegyeznék meg talán: picit aggódni szoktam, amikor glicerint látok az összetevő lista elején, mintha azt olvastam volna, lehet ennek kockázata. A látvány viszont annyira meggyőző, hogy ezt a kockázatot inkább figyelmen kívül is hagyom. Remélem, lesz még alkalmunk találkozni:)