Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Lunalaluna
Pórusösszehúzó szérum, a korábbi Skinmiso Pore Corset Serum megújult változata.
2018.06.21. 13:58
Csak mintát próbáltam 1x de begyulladt tőle a bőröm, pattanás szerű gyulladt csomó lett az orcámon..
Utoljára szerkesztve: 2018.01.17. 09:07 - 2018.01.17. 08:10
Szorgalmas (reggeli és esti rutin részenként) 1 hónapi használat után azt mondhatom, hogy a pórusokat méretét csökkentette. Ezt csak huzamos alkalmazással értem el, az azonnali hatást nem láttam. Elképzelhető, hogy ezt inkább csak mikroszkóppal lehet megfigyelni. Én a faggyútermelésben nem vettem észre javulást. Esténként a használatát a Skinmiso Night Cream-mel kiegészítem, mivel a pórusok rugalmassága ezáltal fokozható. Sajnos a szérum felvitele után fényes lesz a bőröm és kicsit ragadósnak érzem. Ez este nem zavar, nappallra pedig primer használatával küszöbölöm ezt ki. Az illata kellemes, nem zavaró. Az egész arcomra használom és két csepp erre elegendő. Jó lenne látni, hogy mennyi benne az aktuális mennyiség, de erre nincs mód, mert nem látszik át, mégha lámpa elé teszem, akkor sem. Van ráragasztva egy papírcsík, amire rá lehet írni a felbontás dátumát. 20 percet várni kell a szérum felvitele után és csak ezután jöhet a következő arcápolási lépés.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.