Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Csilla_Csilla
Összesen 14 féle célzott és nyugtató-hidratáló összetevőt tartalmazó, hármas hatású gél-krém, ami segít a kombinált bőr tipikus problémáin.
2023.04.04. 06:39
Szerintem elég jó kis krém. Nem zsírosít, nem kukacosodik, nagyon szépek az összetevők. Az illata lehetne jobb, de ennyi rosszat tudok csak mondani. :)Zsíros, kipirosodásra hajlamos és vízhiányos bőröm van, sok más krém zsírosít és nehéz.
Utoljára szerkesztve: 2023.03.19. 22:14 - 2023.02.14. 14:27
Skintegra szemkornyekapolo mellé kaptam kis mintákat ez volt az egyik. Hát még jó hogy csak a kis mintát próbáltam ki. Már rég szemezek ezzel a krémmel nagyon jók az összetevői állaga is jó nem csillog a bőröm tőle de rettent kukacosodik... ahogy felkentem beszivodik vagy megszarad nem is tudom mert kb lepereg az egész sajnálom nagyon úgy szerettem volna szeretni meg meg a borproblemaimon is segített volna de így nem tudom használni. Nem kentem alá se semmit csak lemosó és ez. Nagyon utálom ha kukacosodik egy krém koszos hatást kelt az arcon nem tudom elviselni. Hatása attól még biztos jó csak ezt a hibat kéne megoldani és tökéletes lenne. 😀
2022.12.14. 10:28
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, ez a gél-krém meghozta nálam is az áttörést a nia szérumok közül. A 6% pont ideálisnak bizonyul, hatékony, de kíméletes, és nagyon rendbe tette az egyenetlen, mitesszeres bőrképem. Nagyobb hype-ot érdemelne a termék, igazi kis csoda.
2021.12.30. 21:44
Már kezdtem letenni arról, hogy valaha is találok egy nia szérumot, amitől nemcsak nem ragad az egész fejem, de még segít is az extra zsíros T-zónámon. Ha nem látnám a saját bőrömön, el se hinném hogy alig pár hét alatt láthatóan kisebbek és tisztábbak lettek tőle a pórusaim. Számomra tényleg csodaszer.