Sleek Face Form Blush Pirosító
Ár: | £4.99 | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 8 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Müller | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: evilshedevil, az összetevőket feltöltötte: Any, Módosítva: 2022. március 25.
Ár: | £4.99 | |
Kiszerelés: | 8 g | |
Lelőhely: | Müller | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
"Extra erősen pigmentáltak, nagyon jó minőségűek, építhetőek. Felhordásuk alkalmával mindenképpen ajánlatos kozmetikai ecset használata. Az ecsetet mártsa a festékbe, majd finoman ütögesse le róla a felesleget. Textúrája selymes, nagyon jól lehet vele dolgozni, építhető. Nagyon tartós, szinte alig kopik a bőrről."
4 árnyalatban kapható
Phenoxyethanol
ta
Chloroxylenol
ta
Nekem a feelin’ like a snack van meg, ami egy rózsaszín tele arany csillámmal. Amilyen rosszul hangzik, olyan szépen mutat az arcon. Nekem teljesen nyári pír, jól mutat a lebarnult és a még fehér bőrön is, nagyon kevés kell belőle de építhető is. A csomagolás viszont katasztrófa, alig lehet kinyitni, első alkalommal már sikerült a körmömmel végigszántani, olyan nehezen nyílt.

Update 2., 2022.05.26.:
Végül túladtam rajta, mert nekem viszketett tőle a bőröm. És közben a Nars Orgasm pirosítót is sikerült beszereznem. Bár egyszerre, egymás mellett nem próbáltam a kettőt, de tényleg a megtévesztésig hasonlítanak. A Narstól viszont nem viszket a bőröm, szóval 4* helyett marad csak 3*.
Update 2017.08.09.:
Ez tényleg nyáron működik a legjobban! Amikor nincs kedvem a bronzosító és pirosító mellett még highlighterrel is bíbelődni, akkor csak előveszem a Rose Gold árnyalatot, egy-két simítás, és pont olyan fényes lesz az arcom, mintha highlightert is használtam volna. Nappalra azért tökéletes, mert nem túl sok (bár diszkrétnek sem nevezném), estére pedig azért jó használni, mert szépen építhető, és olyan szépen csillog. ^^
2017.03.10.
A Youtube-társadalom + az itteni vélemények miatt vettem meg, hosszas gondolkodás után a Rose Gold árnyalatra esett a választásom. Soha életemben nem volt még más pirosítóm, csak matt finish-ű, de annyira tetszett ez a kicsit highlighteres fény, hogy gondoltam, nyárra tökéletes lehet! Na, a nyarat nem vártam meg, már most is rengeteget használom :D Tény, hogy meg kell tanulni, hogy kell vele bánni, mert könnyen bohócos lesz az eredmény, de pont az erős pigmentáltságból tudom, hogy tényleg sokáig elég lesz ez a kiszerelés :)
Kicsit poroz a felvitelnél (bár azt vettem észre, ecset puhaságtól függ, mennyire), de ez engem nem zavar.
Viszont, azt vettem észre, hogy mostanság viszketnek az almácskáim kicsit, sőt, pár apró pattim is kijött. Mivel előtte ilyen nem igazán volt, kezdem azt hinni, hogy a pirosító az oka :( Még várok kicsit + váltogatva használom más termékkel, aztán meglátjuk.
Egyébként nagyon szép fénye van az arcon, e mellé tényleg nem kell highlighter :) Sok hozzászólásban írták, hogy nincs is színe - tény, hogy az év ezen időszakában tök fehér a bőröm, de rajtam pl. kifejezetten látszik a színe, szép rózsaszínes.

Update 2., 2022.05.26.:
Update 2017.08.09.:
2017.03.10.

A rose gold árnyalatot használom. Egészséges színt ad még az én hulla fejemnek is :) Vigyázni kell az adagolással, mert rendkívül pigmentált. Emiatt egyébként nagyon lassan is fogy. Tartós, de nekem úgy a legtartósabb, ha primert is teszek a BB krém alá és úgy viszem fel. Ezzel a technikával valahogy egybeolvad a bőrömmel. Nem túltolt használattal ítéletnapig kitart (kb. 2 éve vettem és még megvan az 1/3-a, heti 5-6 használat mellett).

2016.02.29: Az antique árnyalatot választottam, mert nagyon világos a bőröm, és eddig nem használtam pirosítót. Valami lightosabbat szerettem volna kezdésnek, és eddig tetszik is. Jelenleg a barátkozás fázisában vagyunk, ez az árnyalat nem annyira erőteljes, tehát bátrabban lehet próbálgatni. én inkább azon szoktam gondolkozni hogy látszik-e egyáltalán. Hát igen a doboz kicsit trükkös, de szerencsére már megszoktam, és tuti biztosan nem nyílik ki a táskámban.
2021.10.15: Azóta is használom (!) az akkor megvett antoque-ot, persze már erősen fogyóban van, de az a kedvencem. Időközben beszereztem a pixie pinket, a flamingot, a saharát, mindegyiket imádom. A suede volt az utolsó új színem, ami konkrétan a sahara picikét kevesebb mennyiségben feltéve, így ettől meg fogok válni.

Rose Gold árnyalatban van meg, finoman használva még az én hófehér bőrömön is jól mutat, de nem a legtartósabb darab.. :)

Nem tartós, de szép az árnyalata. Hétköynapokra megfelel...

Nem tartós, de szép az árnyalata. Hétköynapokra megfelel...

Rose Gold árnyalatot vettem meg, mert olvastam valahol hogy a Nars Orgasm pirosító mása. Az utóbbi nagyon tetszett de a színében nem voltam biztos, több ezer forintot meg nem volt kedvem kiadni érte, így egy Mülleres utam során megvettem a Skeeket.
Nagyon pigmentalt, kevés kell belőle, nem is áll rosszul de rajtam sajnos nem tartós. Inkább nyári pirosítónak tudom elképzelni, szépen mutat a lebarnult bőrömön.
Összességében nem rossz, de nem ez lett a kedvenc.

Összességében nem rossz, de nem ez lett a kedvenc.

Rose gold árnylatban van meg. December környékén vettem, az én világos bőrömön vagyon szépen mutat. De vigyázni kell vele, mert nagyon pigmentált.

Life's A Peach arnyalat egy hatalmas mellenyulas az en borszinemhez. Ezt figyelmen kivul hagyva sem jo ez a pirosito. Brutal pigmentalt, epitgetni nem lehet. Eldolgozni sem. Puderezett es puderezetlen arcon is probaltam, nem akar ossze olvadni a tobbiekkel.
A pici essence pirositok sokkal jobban kezelhetoek, es fele ennyibe kerulnek.

A pici essence pirositok sokkal jobban kezelhetoek, es fele ennyibe kerulnek.

Rose Gold árnyalat, nem lehet túltolni. Nekem fehér bőrön is jól mutat. Van hozzá kis tükör. Megérte beszerezni.

Hidratálók: Magnesium Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) EstersEmolliensek: Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Esters
Emulgeálószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Szilikonok: Dimethicone
Tisztítószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Színezékek: Magnesium Stearate
Tartósítószerek: Phenoxyethanol, Chloroxylenol
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.
Leggyakrabban ajakápoló termékekben használt bőrpuhító (emollient) anyag. Kiválóan tapad a bőrhöz és csillogó felületet hagy maga után. További infó: http://truthinaging.com/ingredients/bis-diglyceryl-polyacyladipate-2
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).
Sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő porszerű segéd anyag.
A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.
A jojobaolaj észtereinek komplex keveréke, wax szerű anyag. Kiváló bőrpuhító (emollient) és elzáró (occlusive) anyag, különösen ha glicerinnel van kombinálva. A jojoba észterekből jojoba "gyöngyöcskéket" (jojoba beads) is készítenek, melyet bőrradírokban használnak fizikai dörzsölő anyagként.
Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Antibakteriális és gombaölő tulajdonságai révén fertőtlenítő-, tartósító- és szagmentesítő szerként használt anyag. (Forrás: Paula Begoun összetevő szótára, CosIng)