Lemosók, Tonikok

Some By Mi - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar

Hozzáadva 2020.10.27.by

MeaGNewcastle

100 g

30 nap alatt javítja a pattanások, foltok és a bőrirritáció jeleit. 10 000 ppm teafa-kivonattal és más természetes eredetű összetevőkkel, enyhe, mégis erőteljes tisztítási élményt nyújt, anélkül, hogy szárítana vagy bőrirritációt okozna. Az AHA oldja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket a bőr felszínén. A BHA eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyút a pórusokból. A PHA megakadályozza a nedvesség elvesztését.

€10-tól

2023.02.03. 00:43

Párom nem hajlandó semmi kencét használni, ezt meg ajándékba kaptam egy rendeléshez, gondoltam nézzük, mert tiszta mitesszer az arca és néha előjönnek gyulladt pattanások is. Én se értem igazán hogy működik, de mióta ezt a szappant használja, szinte semmi. Nagyon ritkán elő-elő bukkan egy-két pici patti, de hamar el is múlnak, szóval nem tudok az előző kommentelő véleményével egyetérteni, mert hiába hangzik hülyeségnek, nála működik és legalább végre hajlandó valamit használni, ráadásul ezen fellelkesedve, hagyja hogy bekenjem már hidratálóval is a fejét esténként, sőt van hogy magától kér fényvédőt, szóval nekem ez most különösen pozitív :D

2022.06.12. 14:27

Baromi kíváncsi voltam, hogy lehet egy szappan savas kémhatású, vagy legalább semleges a sok savtól ami elméletileg benne van. Nos, sehogy. A pH papírommal bámulatos módon pont ugyanazt a 8,5 körüli értéket mértem, mint a sima egyszerű legolcsóbb kézmosószappanommal. Elsősorban szőrbenövések ellen vettem, gondoltam, fürdéshez elhasználom mostmár, de az a helyzet hogy még büdös is. Amolyan gyógyszagú, nem túl nőies. Kevéssé habzik. Szóval vettem magamnak egy használhatatlan, semmire nem jó flancos szappant 20-szor annyiért, mint egy bolti kézmosó szappant, és kb 3-4-szer annyiért, mint amennyiért finom illatos kézműves szappanokat szoktam venni fürdéshez. És kétszer annyiért, amennyi egy Revoxos erősebb AHA lemoshatós szérum a dm-ben, ami az eredeti célnak meg fog felelni. Senkinek nem ajánlom, ez az úgynevezett parasztvakítás kategória.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.31. 11:19 - 2021.01.02. 01:19

Amióta használom, nincsenek miteszereim. Röviden ennyi, itt abba is hagyhatnám a véleményírást. Ez magáért beszél.Állaga: puhább, én kisebb darabokra vágom, úgy használom el. Könnyen habzik, kellemes, puha habja van.Illata: enyhe, minimálisan gyógynövényes, citrusos, gyógyszertári.Kamaszodó gyereknek is ajánlom, mert érzékeny bőrre is kiváló. Az én lányom ekcémára hajlamos, érzékeny bőrű, de vannak pici miteszerei már, és ez a szappan nem irrtálja, nem szárítja a bőrt.Egészen biztosan újra fogom venni.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.31. 11:19 - 2020.10.19. 18:52

Most kezdtem el a K-Beauty őrületet, így sok kutatómunka után eldöntöttem megrendelem a Some by Mi csomagot, ami ezt a szappant, tonert, serumot és krémet tartalmazta. A bőröm kombinált és érzékeny, jellemzői, pici de sok bőr alatti pattanások, érdes dudoros felület, tág teli pórusok és bőrpír.Mivel nem akartam 100 lépéses komplikált rutinnal kezdeni, és számolgatni tervezgetni mit mivel és mikor kombinálhatok az aktív anyagokból, ezt a termékcsaládot választottam, mert ebben minden benne van ami számít és hasznos :) És bizony nem is csalódtam!A test csomag majdnem egy hónapig tartott, közben megrendeltem mindent nagy kiszerelésben.Ez a szappan egy zsírosabb, puhább, krémesebb "nagymama féle háziszappanra" emlékeztet, enyhe, friss, számomra, mentolos, kissé citromos illattal. Nagyon jól habzik, kevés dörzsivel is sok puha habot képez, ami nagyon jól tisztít, szinte olyan "csikorgósra", de mégsem szárít vagy irritál. Arcon és testen egyaránt próbáltam és nagyon meg voltam elégedve a hatásával, a fakó, dudoros, piros bőr helyett, fényes, friss, üde, "nyugodt és hűs" lett a bőröm, már első használat után. Kellemes, élvezetes a használata olyan SPA feelinget ad a sok puha hab és enyhe kellemes illat miatt :)Csak ajánlani tudom!

Piactér

Több mutatása