Lelőhely: Drogériák

Spirit of Black Magnolia EDP

4.5
Hozzáadva 2023.07.11.by

Teokleia

Fejjegyek: frangipani, ylang-ylang, fehér virágok

Szívjegyek: pézsma, borostyán

Alapjegyek: vanília, kasmírfa

1990 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.08.29. 15:26 - 2024.08.06. 11:09

Természetesen olcsó parfüm kategóriában értékelem, mert nyilván a drága, minőségi társaival nem versenyezhet. Az alsó polcos szekcióban viszont szerintem simán veri a mezőnyt. Sokáig nem próbáltam ki a Spirit parfümöket, aggódtam, hogy húsvéti locsolókölnik, de kellemesen csalódtam. Végigszaglászva a sort, ez a Black Magnolia lett a befutó ami hazajött velem. Az első benyomás, ha kivárom az alkohol elillanását, még annyira nem is meggyőző, számomra egy katyvasz, nem tudom hová tenni. Pár perc múlva előtűnik a testesebb, édes-keleties, de kicsit fehér virágos közepe. Az illat kb egy óráig érezhető intenzíven, de ez 2000 ft-ért azt hiszem elnézhető neki. Leszáradásnál egy kis fás hatás, talán szantál érezhető. Én kedvelem a kis kompakt üvegcséjét is, ami egyáltalán nem kelt gagyi hatást, mint mondjuk a La Rive borzalmas műanyag kupakos flaskái. Nekem ez a parfüm nem nyári, ahhoz túl fűszeres, így majd hűvösebb időben kerül bevetésre. Viszont kedvet kaptam a testvéreit is próbálgatni bőrön. Aki nem engedhet meg magának egy vagy több drága parfümöt, szerintem jó alternatíva lehet, igaz gyakran kell frissíteni, de tetszik, hogy van íve, életútja, még ha villámgyors is 😁

2023.09.26. 07:13

Ezt a parfümöt a tesójával a VELVET BOUQUET-al együtt vettem meg, nem tudtam hirtelen dönteni. És nem volt rossz döntés hogy mind a kettő landolt a kosaramba. Télen és tavasszal használtam, kicsit erősebb mélyebb illat, de nagyon tetszett. Tartósságával nekem nem volt gondom, más márkásabb parfümök sokkal kevesebb ideig bírják és nem 2000-2200 Ft-os összegűek, hanem egy nullával többe kerülnek. Nem kell tőle egy egész napot plusz éjszakát várni, de 5-6 óra múlva lehet újra permetezni ha szükséges. Van benne valami titokzatosság. Nekem ez a parfüm is megfelelő. Múltkor kerestem de sajnos éppen nem volt egyik általam látogatott üzletben sem... Ha lesz, akkor viszont ismét beruházok egyre.