Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

Sukin Rose Hip Hydrating Day Cream

Hozzáadva 2014.09.11.by

Tvylvis

Hidratáló nappali arckrém. Nem tartalmazza az alábbiakat:

Sodium Lauryl Sulphate (SLS), Sodium Laureth Sulphate (SLES), mesterséges illatanyag, állati eredetű anyag, Propylene Glycol, mesterséges színezék, Triethanolamine, ásványi olaj, EDTA, parabének

Kiszerelés: 120 ml

2016.03.28. 22:48

Érdekes árazás van itt a krémnek. Mindössze kb. 15 ausztrál dolláromba került, ami átszámolva alig több, mint 3000 Ft, de nyilván webshopból rendelve rendesen felárazzák, pedig Ausztráliában egy egyszerű, "mezei" drogériás termék. Szerintem jó kis krém, nagyon szépek az összetevői és az illata is nagyon kellemes, nagyon szerethető. Nekem abszolút nem szárítja a bőrömet, hamar beszívódik, azonban sajnos ennyi hidratálás nem mindig elég az én bőrömnek. Szépen elhasználgatom, de nem hiszem, hogy újra fogom venni, mivel nekem nem az "igazi". De a kiszerelés, a tartalom és az ár így együtt nagyon rendben van, jó vétel volt, megérte megvenni és kipróbálni., de ugyanakkor felejthető is.

2015.01.18. 10:28

Ha az éjszakai párja hármast kapott, ez csak kettest érdemel. Arckrémként szárított, testápolóként elkenegettem. Mindehhez képest drága volt. Biztosan nem veszem újra.