Önbarnítók

Sundance Áttetsző Önbarnító Spray

3.3
Hozzáadva 2017.08.19.by

linszu

A bőrnek néhány órán belül egyenletes barna színt kölcsönöz napozás nélkül. Az ápoló hatóanyagoknak köszönhetően selymes és puha bőrérzetről gondoskodik. Az extra száraz felvitel miatt alkalmas arcra egyaránt. Minden pozícióból permetez.

2023.10.11. 21:20

Nagyon sok önbarnítot kipróbáltam már, de idén már nem is kísérleteztem.Ezzel kivételt tettem és nem bántam meg!Végre lefekveskor nem azt a tipikus szagot érzem. Én ajánlom, kellemes színt is biztosít.

2023.05.30. 06:13

Maga a termék jó, csak valszeg én vagyok nagyon béna, a karomat az istennek nem sikerül normálisan befújni, így az alkarom belső fele olyan, mint a magyar tarka - már sokadjára. Sebaj, arc és dekoltázs környékén viszont szuper. Imádom , hogy nem büdös,nem ragad. A színe szép.

2022.07.16. 12:37

Sziasztok! Testápolója borzalmas nem vált be, kesztyűt vettem hozzá a dmbe azóta sincs, de ez a hab nagyon jó 2× használtam már imádom YouTube videót érdemes előtte még nézni ott vannak tanácsok hogyan is kell önbarnitózni, szerintem nagyon jó termék.

2021.09.06. 20:33

Tényleg lehet kapni aminek én személy szerint nagyon örülök! :) Mivel hófehér vagyok, így a szoli/napozás ki van zárva. Miután elegem lett a -pincében napozol?- kérdésekből, így kerestem valami jó barnítót. A krém állagúaknak ki nem állhatom az illatát. Mint az égett csirke. :DEz a cucc viszont zseniális! Hamar beszívódik, nem vagyok büdös, se foltos, se ragadós. Kb 3 használat után nagyon szép bronzos színem lett. Szépen kopik. Azóta hármasával veszem. :D

2021.07.13. 12:31

Valószínűleg ez egy kiváló termék, csak én vagyok tapasztalatlan a használatában, mert szerencsés genetikával kreol bőrrel rendelkezem, ami egyébként hófehérre fakul Naptól messze. :D De tényleg.A napozás viszont öregít, tehát kerülöm.Azaz jött ez megoldásnak. Szép színe lett a bőrömnek, csakhogy nem vettem komolyan az instrukciókat.Majd legközelebb. :)

2021.06.23. 17:52

Nem igaz, hogy nem gyártják, ma vettem a DM-ben. Nem vártam sokat mivel előzőleg próbált sundance termékekben mind csalódtam, viszont ez a spray meglepően jóra sikerült. Végre egy olyan barnító ami nem ragacsos testápoló formában van, nagyon könnyen fel lehet vinni, nem irritál és kellemes az illata is. Gyorsan be is szívódik ellentétben a sok önbarnító testápolóval... nekem sokkal kellemesebb érzetet ad mint az önbarnító krémek. Azoktól mindig ragadtam tapadtam órákon keresztül... ettől simán lélegzik a bőröm, szinte alig érezni hogy bekentem magam vmivel.