Lelőhely: Dm

Sundance Med Ultra Sensitive Napozó Fluid Allergiás Bőrre

Hozzáadva 2021.07.12.by

gothmarypoppins

UVA/UVB védelemmel, arcra, nyakra és dekoltázsra. Rendkívül erős védelem a nem lebarnult különösen napérzékeny, allergiára hajlamos bőrnek. Mallorca-akné és napallergia (poliform fénydermatózis) esetén is használható. Nem tartalmaz illatanyagokat és zsírokat.

2020.05.29. 11:01

Sajátmárkás fényvédő kategóriában kerestem valami olyat, ami arra jó, hogy amíg az udvaron/kertben/munkaterületen futkározok, védjen, lehessen újrakenni is, használható legyen, amikor kb emberek közé nem megyek. Ha nem hidratálok alá, szárít, ha hidratálok, akkor nem mindegy, hogy melyik hidratáló készítményt használom, mert van olyan, amivel nincs jóban. Ennek is csak a neve fluid. Sűrű krém! Fényes, ragad. Lehet újrakenni, kényelmes a használata, de nem komfortos viselet. Engem zavar, hogy nagyon fénylik. 2 óránként rendesen újrakenve esti lemosás után nagyon húzódik a bőröm. Nem tartom olyan jó vételnek, ez a fluid állag megnevezés ez megtévesztő. A védelem és az ár az 5*, a többi 1*.

2020.04.23. 20:20

Tavaly nyáron vettem, Olaszországban nyaralva nem égtem le, de én nem is vagyok rá hajlamos. (A bőröregedés lassitása miatt használok fényvédőt.)Nekem először az arcom kezd el izzadni, ez meg még pluszban fényes, szóval ezzel számolni kell. Viszont nyáron kívül, egyszerű napokra, mikor nem megyek semmi extra helyre és nem kell jól kinézni, tökéletesen megfelel főleg 1000 forintért. Nem irritál vagy szárít. Mivel én nem várom el hogy smink-kompatibilis legyen, ezért kap öt csillagot (bár ilyet nem is ígér)

2019.06.23. 08:53

Felkenve eléggé fénylik az arcon, de nem hagy fehér réteget. Enyhén sárgás, közepesen sűrű krém. Sminkelni tudtam rá, de sokkal könnyebben elmozdul a korrektor/alapozó (púderezés után is). Sajnos nem vált be úgy, ahogy szerettem volna, pattanásokat okozott és nem tudom melyik összetevő hibája :/

Utoljára szerkesztve: 2018.09.19. 11:17 - 2018.09.19. 11:16

Számunkra tényleg csodaszer. Nyáron Rodoszon nyaraltunk a családdal. Kislányom (akárcsak én) nagyon fehér, érzékeny bőrű, nem barnul, hanem ég, illetve az oviba májusban csak 30-as faktorú naptejet vittem neki és a délelőtti levegőzés során csúnyán leégett és piros pöttyös lett a bőre. Féltem, hogy Görögországban is leég, ezért mindenképp 50+-os naptejet akartam vinni. Megláttam ezt a naptejet a Dm-ben, elolvastam a leírást és nagyon megtetszett. A célközönség minden feltételének megfelelünk (nem lebarnult, napérzékeny, allergiára hajlamos bőr) és rendkívül erős védelemre lesz szükségünk. Megvettem... és láss csodát: tökéletesen hozta azt a védelmet a rodoszi nyaralás során, amit ígér. Nem égtünk le, sőt, barnultunk is a használata mellett, pedig egy nap kétszer kentem csak (akkor viszont nemcsak arcra, dekoltázsra, nyakra, hanem egész testre).Nagyon elégedett vagyok vele, az ára pedig nagyon kedvező (999 Ft-ért vettem). Könnyű kenni, csak az arcbőrön fényes egy kicsit, de nem vészes, és nem ragad. A hosszú nyári kánikula miatt pont elfogyott egy tégely, de már meg is vettem a következőt jövő nyárra (nehogy kivonják addig a forgalomból).Nekünk nagyon bevált.