Szemkrémek

Swanicoco Fermentation Peptine Eye Care Cream

1 vélemény
Hozzáadva 2022.11.11.by

Laylie

A krémben nyolcféle peptide található meg, amelyek serkentik a kollagéntermelést, regenerálják és csökkentik a bőr megereszkedését, így fiatalosabb megjelenést kölcsönözve.Tartalmaz továbbá még vad ginzenget is, illetve rengeteg erőteljes fermentált összetevőt, melyeknek segítségével feszesíti, emeli és a bőrt, és visszaadja annak egészséges rugalmasságát. A marketinganyagok csak úgy emlegetik ezt a terméket, mint "időgép egy tubusban". Az erőteljes, mégis könnyű formula azonnal beszívódik a bőrbe, hidratált és friss bőrfelületet hagyva maga után.

$30-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.05.26. 12:25 - 2024.05.26. 12:24

Nagyon nehezen hiszek a szemkörnyékápolók ígéreteinek, de itt kivételesen nem hazudtak.Még elég fiatal vagyok, így rendes megereszkedéssel és ráncokkal nincs problémám, viszont a szemeim erősen karikásak és reggelre jellemzően feldagadnak, bepüffednek. Nagyjából három hónap használat után állíthatom, hogy ezzel a krémmel a problémák jelentősen csökkentek.Minden reggel használom, illetve esténként a BoJ krémmel felváltva. Reggeli használatnál szokott kelleni 15-30 perc, amíg kifejti a hatását, de utána sokkal kisimultabb a fejem. Ha este használom, jellemzően felébredéskor már kevésbé fáradt a szemem, mint nélküle. Közepestől kevésbé sűrű, krémes állaga van, ami könnyen eloszlatható, és szépen beszívódik a bőrbe. Jól rétegezhető, sosem kukacosodott rajtam, pedig mindennel (is) kipróbáltam. Színe fehér, illata enyhe, de egyértelműen illatanyagot tartalmaz. Személy szerint sosem irritálta a szemem, de aki erre hajlamos, annak valószínűleg fogja. Három hónap alatt kb. fél tubussal használtam el, pedig kenem bőségesen.Számomra ez egy nagyon hasznos, újravevős kis krém lett.

Piactér

Több mutatása