Sminkek arcra

Terra Naturi Bronzos Púder Duo

4.6
Hozzáadva 2012.04.14.by

Indigo

Mesterséges tartósítószerektől mentes. Dermatológiailag tesztelt. Az illatanyagot illóolajok szolgáltatják. Glutén- és laktózmentes. A növényi kivonatok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Golden bronze és sunny bronze árnyalatokban kapható.

2019.12.08. 01:23

Ez volt az első bronzosítóm és natúr sminktermékem, nem bántam meg. A sunny bronze árnyalatot vettem, ecsettel könnyen felvihető és szép színe van a világos bőrömhöz, nem sárgás. Tetszik, hogy csak minimálisan csillog. Egyedül azt nem szeretem benne, hogy nem mono és a sötét részt nem tudom elhasználni, mert nem áll jól. Árnyékolásra használtam valamennyit belőle. Ha nem találok jobbat, akkor maradok ennél jövőre is. Az "álom" az lenne, ha találnék egy olyat, ami a szememhez is passzol.:)

2019.01.08. 19:59

Életem első bronzosítója, nagyon kedvelem, bár csak ritkán használom. Örülök, hogy sikerült olyat találnom, aminek a színe is természetes, és az összetevői is barátságosak. Enyhe csillogása is van, de csak pont annyi, hogy frissebbé, élettelibbé varázsolja a (fáradt) arcbőrt.

2018.07.23. 13:11

Már a második ilyen termékemet fogyasztom (az előző több, mint egy évig tartott). Kicsit kreolos a bőröm és szép színt ad az arcomnak. Ecsettel szoktam felvinni, de eléggé porzik és emiatt a tégelyt óvatosan szabad csak kinyitni. Lehet megpróbálom majd szivaccsal, ahogy beatriz írta, mert nem szeretnék más bronzosítóra váltani :)

2017.05.01. 21:41

Nagyon szép a színe, nagyon jól pigmentált és az illata mennyei; halovány, szolid és édes. Nagyon keveset kell belőle használnom, mert könnyen túl lehet adagolni (világosabb a bőröm, de nem hófehér). Tartósságát tekintve jól teljesít, nyáron púderként fogom használni. Porzással kapcsolatban még jelentkezem, eddig nem tapasztaltam.

2017.04.10. 14:09

Sajnos én is egyet értek az előttem lévő kommentekkel. Nagyon porszik..most így hirtelen nem tudom melyik árnyalat van meg belőle.Nem tűnik sárgásnak a színe. Nekem szép árnyalatot kölcsönöz . Nem bántam meg hogy megvettem.

2017.01.29. 11:07

Nehéz felvinni és az én eleve bronzos bőrömön inkább csak púderként használatos, de a színe nagyon szép nem sárgás:)