Sminkek szemre

Terra Naturi Metallic Duo Szemhéjfesték

4.6
Hozzáadva 2012.05.02.by

Indigo

Mesterséges tartósítószerektől mentes. Szemészek által tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják. Az illatanyagot illóolajok szolgáltatják. Glutén- és laktózmentes. A növényi kivonatok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

Deep jungle, midnight sky és pink dream árnyalatokban kapható.

2015.08.19. 17:45

A világos/sötétzöld és a szürke/fekete duo van meg ezekből. De sajnos nekem valamiért ettől is viszketett és irritáltnak éreztem a szemem.. Nem használtam sokszor.

2014.03.09. 14:38

Túl sok a színe az arcomhoz (nagyon világos bőr, vörös haj). És ehhez persze a zöldet választottam, de maximum egyszerű ruha mellé jó valamilyen buliba. De amúgy ELKÉPESZTŐEN SZÉP, csak amint mondtam, rajtam kicsit sok az intenzitása:D Kicsit kevésbé intenzív hajszínnel párosítva gyönyörű lehet. Ugyanolyan tartós mint az estée lauderes festékeim, tehát, egész nap bírja kenődés nélkül, ez meg is lepett. Kicsit annál jobban porzik, de ha ügyesen visszük fel, ez elkerülhető. Ár/érték arányban verhetetlen. Csak legközelebb valami halványabb színre csapok le:)

2013.04.21. 14:19

Nekem a kek van meg es eleg erosen pigmentalt.tokeletes.nem irrital es tartos.epphogy egy kicsit kentem ki az ecsetemml mar nagyon eros hatast ert el.igy 30mp alatt osszehoztam egy csodas fustos szemet.:)

2012.09.17. 20:49

Nekem is a zöld páros van meg, meg vagyok vele elégedve. viszonylag erős, pigmentált színe van, ami egyedüli hibája, hogy kicsit porlik, ha ecsettel viszem fel, ezért mindig utána korrektorozok a szemem alatt, és félő, hogy gyorsabban elfogy, mint kellene. De ez csak megszokás kérdése, és így is abszolút megérte az árát. Ennyi pénzért natúr szemhéjpúderként szuper termék, maximális pontot érdemel!

2012.09.06. 10:17

Pár napja vettem meg a deep jungle kétféle zöld árnyalatot. Ez látható a képen :) Nagyon szeretem. Én szemhéjpúder alap nélkül használom, és úgy is tartós, szép, intenzív színe van mindkét színnek. Szerintem újra fogom vásárolni.