lovecreams
Micellás arctisztító aloe verával és betainnel. Gyengéden tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat. Vegán termék.
2020.03.05. 15:26
nem tesz csodát sminklemosás terén,de hát egy micellás víz sem ez inkább az utolsó simítás,viszont nincs tele minden felesleges dologgal és nem irritálja a bőröm sem
2020.02.02. 07:43
I m á d o m! :) Minden sminkmaradványt leszed, kíméletes a bőrhöz, nem szárít, a szemet sem irritálja. Arclemosás után használom, tisztít, tonizál, hidratál, de önmagában vattakorongon is lehozza a sminket. Az illata semleges, szinte nincs is. 5*
2019.12.19. 10:05
A Garnier micellás vizeket használtam sokáig, de sosem voltam velük teljesen megelégedve. Terra Naturi testápolót, tusfürdőt már használtam, így találtam rá erre a termékre. Gondoltam egy próbát megér és hát nem is csalódtam, azóta csak ezt használom. Nem túl sok sminket használok, de tartós szemceruzát és nem vízálló szempillaspirált igen, ezekkel szépen elbánik. Ha a szemembe megy nem csíp, nekem ez volt a fő szempont.Az illata csodás, az ára is vállalható, pláne, ha mondjuk Glamour napokon betárazok belőle. Már többször újravettem és fogom is.
2019.01.14. 21:13
Számomra ez sokkal de sokkal jobb micellás víz, mint az Yves Rocher-s vizei. Azok közül mindegyik ragacsos érzetet hagy a bőrömön és le kell mosnom, de ez nem, matt és sima érzést hagy maga után. Ráadásul szépen tisztít, YR-s vizeknél sokkal de sokkal hatásosabb!! (Pedig az YR-val nagyon elfogult vagyok) Ha dupla ennyibe kerülne, akkor is megérné az árát! Abszolút újravevős! Csak egy hátránya van: a csomagolása nem utazóbarát, mert ahhoz a kupakja gyengének tűnik. De attól még szuper cucc!
2018.11.10. 14:50
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre, mert szerintem zseniális. Nagyon könnyedén lemossa a sminket és egyéb szennyeződést, nagyon kíméletes, nem irritálja a bőröm, kellemes érzetet hagy maga után, szereti a bőröm. Az összetevői is szépek, sokáig elég, és olcsó (nyilván van olcsóbb is, de arányaiban ilyen összetevőkkel olcsónak számít). Kár a parfümért, de kellemes az illata. Sokadszor fogom újravenni :)
2018.10.30. 11:42
Megvan egy ideje, de csak tologatom a polcon, és inkább a Garnier után nyúlok. Nem szeretem használni, mintha nem szeretné a bőröm. De ha elfogy a másik, akkor csak elhasználom. Hátha megváltozik a véleményem.