Lemosók, Tonikok

Thalgo Pure Freshness Tonic Lotion

Hozzáadva 2017.03.17.by

alisa211991

Hatékony  tisztító, bőrmegújító, pórusösszehúzó tonik a normál, zsíros és kombinált bőr számára.

Könnyű és friss illatú tisztító tonik, magas grapefruit kivonattartalma bőrmegújító, pórusösszehúzó, tisztító, természetes fertőtlenítő és baktériumölő hatású. A Gelidium Sesquipedale vörös alga kivonat energetizáló, hidratáló, reminarizáló hatást biztosít.

A készítmény mentes a parabénektől, ásványi olajoktól, propilén-glikoltól, a GMO (Genetikalilag módosított anyagoktól), az állati eredetű összetevőktől (kivéve a méhviaszt), mesterséges színezéktől és szilikontól. Szemészetileg és bőrgyógyászatilag tesztelt.

$25-tól

2018.07.21. 18:09

Pixiboxban volt egy zacskós minta. Nekem egyszeri használatra volt elég, mindenhova fröcsögött csak a vattára nem.Ettől is szép piros lett az arcom, csak nem égett, nem tudom többszöri használtra mit szólt volna a bőröm. Engem nem győzött meg, hogy ezt meg kell vennem

2018.07.10. 12:48

Pixiboxban volt 3 milis minta, ami számomra 2 használatra bizonyult elégnek. Teljesen vizes állag, NAGYON erős, alkoholos-parfümös illat, az én bőrömet kicsit szárította ezért. Face & eyes van ráírva, de én ezt a szemem közelébe a világért nem kenném. Így nyáron nem volt rossz, de az árát messze nem éri meg, ezerszer inkább egy Balea med tonik párszár forintért.