Sminkek arcra

Pandácska

7,08 g

Áttetsző mattító púder

Utoljára szerkesztve: 2021.01.28. 11:39 - 2021.01.28. 11:39

Nagyon olcsón (7€) jutottam hozzá, egyértelműen megérte, nagyon praktikus a tükrös csomagolás, meg úgy egészében jó ránézni, kézbe venni. Egyáltalán nem porol, valóban átlátszó, tartós, nem lesz poros hatású felvéve. Az eredeti árán nem hiszem, hogy újravenném, kicsit meghaladja azt a bizonyos lélektani határt, de ettől függetlenül nem lehet belekötni.

Utoljára szerkesztve: 2019.09.06. 08:25 - 2019.09.06. 08:24

Nagyon szeretem ezt a púdert. Nekem táskában van mindig, és amikor szükséges előkapom. Tökéletesen mattít, anélkül, hogy poros hatása lenne.Reggel, sminkeléskor nem ezt használom, nem is próbáltam sosem, megvan erre a bevált púderem. De arra tökéletes, hogy napközben a T-zónát visszamattítsam.

Utoljára szerkesztve: 2019.06.02. 22:33 - 2019.06.02. 22:32

Tök szép volt mostanság a bőröm már kb >>>hónapok<<< óta, alig jött ki pattanásom. Jópár év munkájába, kidobott vagy belefektetett idejébe és pénzébe került, hogy elérjem ezt a tartósan tűrhető, romlásmentes állapotot. Mindaddig tartott a sima bőr, amíg ki nem próbáltam 2 napja ezt a terméket. 5-6 darab pattanásom jött ki ezidőalatt! CSAK ehhez tudom kötni, mivel semmi más újdonsággal nem érintkezett a bőröm. Első használatánál estére kijött kb 3 db piros, "éretlen", érintésre fájdalmas pattanás, de úgy voltam vele hogy adok neki még egy esélyt, hátha valami más okozta. Mára megduplázódott az új pattanásaim száma. :/ nem tudom, hogy egyéni érzékenység okozza -e valamelyik összetevőjére. Lehet.. De az biztos hogy az én szememben ìgy ez a termék egy fabatkát sem ér. Nemhogy X ezer ft-ot! Ha ez nem lenne elég, amit leírtam: kb 2-3 óráig mattított, aztán jött a csodás diszkógömb-hatás.Fel fogom tölteni eladásra olcsón, hátha valaki lecsap rá. Én tutira nem adok neki több esélyt! :( Giga CSALÓDÁS!

2019.05.10. 08:08

hatalmas csalódás számomra bár lehet túl nagy elvárásaim voltak a termékkel kapcsolatban... ultra zsíros arcbőröm van és mivel nem vagyok nagy sminkelős (csak szinezett PC hidratálót használók régóta) gondoltam ez az áttetsző púder tökéletes lesz a #nomakeup hatáshoz. ami a legrosszabb benne, hogy lisztes hatású, megül a kis pihéken az arcomon cserébe nettó 1 óránál tovább nem mattít sajnos. ennyi pénzért többet vártam :(

2019.01.29. 07:25

December közepe óta használom szinte minden nap és mégis alig fogyott belőle. Szóval oké, hogy drága, de ár-érték arányban tökéletes. Sokáig elég. Nem poros hatású, szépen mattít. Jó pár órát még az én extra zsíros bőrömön is kitart, ami nagy szó. 😀 Nekem nem változtat az arcom színen, de mondjuk nem is vagyok hófehér. Előtte a Rimmel stay matt púdert használtam, de az jóval hamarabb átfénylik. Szóval én tuti ennél maradok! 👍

Utoljára szerkesztve: 2018.06.21. 22:12 - 2018.06.21. 22:09

Először is leszögezném, hogy bár áttetsző púdernek van meghírdetve, akiknek hozzám hasonlóan hófehér bőrük van, tapasztalni fognak egy enyhén sötétebb színárnyalatot - nekem személy szerint ez még tetszik is, hiszen szívesen lennék barnább :)Felvitelkor tényleg hihetetlen matt hatást nyújt! A tartóssága ezek után leginkább az időjárás függvényében változik. Pl. Skóciában, ahol az átlag hőmérséklet 20 fok alatt mozog teljesen jól megállja a helyét. Itthon a nyári periódusban azért nem árt egy pár óra után ismételten felvinni egy réteget. Ha a korábbi Mac blot púderem és eközött választanom kellene, akkor mindenképpen erre esne a választásom!