Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

The Inkey List 15% Vitamin C + EGF Serum

4.6
Hozzáadva 2021.01.19.by

artep

Sima, egészséges megjelenésű bőrt eredményez. A növényi eredetű EGF (Epidermal Growth Factor) elősegíti a bőr regenerálódását és támogatja a természetes kollagént és elasztint a bőr mátrixában, míg az aszkorbil-glükozid tiszta C-vitaminná alakul át a felszínen, hogy ragyogóbb, egyenletesebb megjelenésű bőrt biztosítson.

$14.99-tól

2024.06.06. 01:23

Pumpás kiszerelés, könnyű adagolni, nem büdös és sokáig elég. Könnyen beszívódik és lehet rá rétegezni. A bőrömet nem szárítja és üdévé teszi.

2024.01.26. 17:57

2 hétig használtam, és nekem ez sajnos nem jött be. Kicsi fehér kinyomhatatlan pattanások jelentek meg az arcomon, amint abbahagytam eltűntek. Se bőregységesítő, se ragyogást fokozó hatását nem tapasztaltam. 2 csillag, mert a kis pattikon kívül különösebb bőrirritációt nem okozott, és C vitaminnal már volt rosszabb esetem.

2024.01.22. 15:34

Nekem egy hét használat után elég sok piros mitesszert hozott ki. Valahogy nem barátkoztunk meg. Ellenben plusz pont, hogy nekem nem ragadt, nem kukacosodott semmivel sem, jól működött felkenve, hidratalo+fenyvedovel.

2023.11.05. 16:49

Ez eddig, pár nap használat után, tök szuper. Talán egy kicsit jobban húzódik a bőröm tőle, de ez a szeles idő miatt is lehet. Nagyon jól beszívódik, nem ragacsos, nem oxidálódik, gyorsan lehet utána még rétegezni a szokásos hidratálón, napvédőn túl is.

2023.03.24. 18:46

Kerestem a márka azelain krémszérumát, hogy értékeljem, de azt nem találtam,viszont látom, hogy erről meg nem írtam, amikor elfogyott.Nem csípett, nem irritált, nem volt semmilyen szaga, szerettem.Ha szembejönne, újravenném.(Sok C vitaminos szérumon vagyok túl, és összesen 3 olyan van - ezzel együtt -, amit szívesen használok újra.)

2023.02.05. 10:18

Nagyon szeretem a kiszerelését, a használatát, a hatását is. Egy-másfél pumpálásnyival hónapokig elég. Nagyon hiányzik, amikor nem használom. Nem irritál, és peptiddel, ill. SPF-fel használva nagyon jó kombó. Üdévé, simává teszi a bőrt, nem szárít. Megéri a kissé borsosabb Inkey-árat, hiszen ettől, ebben a koncentrációban inkább csak jóval drágább C-vitamin (származék) szérumot lehet beszerezni.