Pakolások, Hámlasztók

The Ordinary Glycolic Acid 7% Exfoliating Toner Hámlasztó Tisztító Tonik

4.6
Hozzáadva 2022.11.10.
100 ml és 240 ml

A hámlasztó tonik segít küzdeni a bőr élettelen színtónusa, az érdes textúrája és az öregedés jelei ellen a felszíni hámlasztásnak köszönhetően. Javítja a bőr tisztaságát, segít egységesíteni a színét és kisimítja egyenetlen textúráját. A glikolsavnak köszönhetően, amelynek pKa értéke közel van a tonik pH-értékéhez (3,6), biztos lehet a nagy hatékonyságában minimális irritációval.

4000 Ft és 5500 Ft-tól

2025.04.04. 14:35

Nagy kedvencem. Néha az arcomra használom, néha a fejbőrömre. Nem vad, nem mar, heti egyszer nekem elég. A kiszerelés hatalmas, így sokáig elég.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.28. 20:31 - 2025.03.25. 19:45

Szerintem én vagyok az egyetlen akinek nem vált be semmilyen használatra. Az üveg felénél tartok és sehol semmi változás. (Arc, izzadság, szőrbenövés, fejbőr,..., mindent is kipróbáltam amiket a korábbi hozzászólásokban láttam és az ég világon semmit sem csinált, de legalább ártani nem ártott. Biztos hogy nem veszem újra!

2025.03.05. 13:24

Alaptermék lett nálam ez a csoda cucc. Az arcom imádja, de ezt kenem a könyökömre és a sarkaimra is.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 21:49 - 2025.02.04. 04:21

Alapdarabbá vált számomra az elmúlt években. Ha este használom a száraz arcbőrömön, másnapra sokkal simább, puhább lesz, és ha kipattog a hátam, ez segít kordában tartani.

2025.01.26. 11:19

Még vagy öt éve, a TO első felfutási hulláma alatt vettem meg először, amikor minden egyes terméket ki kellett próbálnom... Aztán a gyógyszertári tretinoin bevezetése mellett kb semmi hámlasztónak nem volt helye a rutinomban, így a testemre használtam el. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne jó termék, sőt, teljesen rendben van. Viszont tudni kell, hogy mennyi "aktívot" bír el egyszerre egy pofi, mielőtt nagy lelkesen szétcsesszentjük a bőr védőrétegét. A teljes testemre azóta is használom heti 1-2 alkalommal, vagy ezt vagy a Revox ugyanilyet, amelyik éppen van. Finom puha bőrt csinál. Kezdenek kijönni olyan testápolók, amikben jelentős mennyiségű hámlasztó van. (Amint lecsillapodik az áruk, már nem kell majd DIY-olni magamnak...)

2025.01.01. 15:53

Eredetileg keratosis pilarisra és szőrbenövésre vettem. 2-3 hete kezdtem használni, még tesztelem, de már most látványos javulást látok! Már annyi mindent kipróbáltam a lábamra, de semmi nem használt.A piros pöttyök szinte teljesen eltűntek!😍 El se hiszem. A szőrbenövést még nem oldotta meg, de majd jelentkezem. 100 milis kiszerelést vettem, szerintem sokáig elég lesz.