Makk Zsuzsó
Ultrakönnyű, tengeri eredetű vízmegkötő anyagokat tartalmazó hidratáló formula, vegán termék.
2024.03.10. 09:14
A márka iránti bizalomból vettem meg. Nekem nem a legjobb. Kombinált bőrömre csak , ráült, nem szívódott be. Egy réteg maradt rajta, pedig eldolgoztam rendesen. Talán inkább éjszakára lehet használni.
2024.02.12. 18:42
Érdekes,olyan,mintha csak ülne a bőrömön,elhasználom,de újra venni nem fogom
2023.03.28. 08:57
Rétegezésre tényleg nagyon jó, én például a TO hyaluron előtt kenem fel... de magában nem igazán vettem észre bombasztikus hidratálást. Ha meg duplán kenem a hyaluronokat az meg a pénztárcámnak nem fog tetszeni, szóval kicsit vegyesek az érzéseim. Esetleg egy nyári plusz hidratáló formulának tudnám elképzelni a vizes állaga miatt, én most sajnos télen próbálgattam és nem igazán győzött meg.
2023.03.25. 07:55
Nagyon szerettem volna szeretni, mivel mindig keresek plusz hidratációt a rutinomba, de sajnos engem nem hidratál. Minden este használom, de nem vettem észre semmilyen hidratáló hatást, inkább gyanús, hogy ő áll az új pattanásaim hátterében..Egyébként az állaga álom, nagyon gyorsan beszívódik és nem érezni semmit (talán éppen ezért nem is hidratál).
2023.02.06. 10:26
A kedvenc Ordinary termékem nyárra!!!!!! Kombinált zsíros bőröm , nyáron, nem visel el plusz hidratálót és egy sor rutint, plusz magas faktorú fényvédőt, és sminket, ezért ez a szinte vízállagú szérum, nekem csodaszer. Reggel használom főként, arcmosás után, ez megy egyből, azonnal beszívódik és felfrissül az arcom tőle, forró nyári napokon csak ez az egy szérum maradhat a nappali rutinban, a fényvédő, és színezett hidratáló előtt . :) Imádom!!!!!
2022.08.03. 07:38
Szerettem volna kipróbálni egy hialuron szérumot is, bár a hidratálással nincs gond az arc bőrömnél. Könnyed, vizes állagú szérum, szeretem, hogy hamar beszívódik. Extra hatást nem vettem észre, de kellemes érzés a bőrömnek.