Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
Bettiiyy
2021.11.17. 16:56
Az érzékeny bőröm nagyon szereti, remekül hidratál, nem hagy ragacsos réteget. Enyhe illata van, ami engem egyáltalán nem zavar. Toner és arckrém közé viszem fel. Újravevős termék.
2019.07.10. 13:44
A Jolse rendelésem mellé kaptam belőle mintát. Egyetlen alkalomból nem igazán lehet belőle leszűrni, mennyire jó krém, pláne úgy, hogy nekem a bőrápolási rutinom hozza a kívánt eredményt, nagyon elégedett vagyok a bőrömmel. Sajnos, olyankor próbáltam ki ezt a krémet, amikor hosszú alig-alvás után, végre egy nagyon picivel többet tudtam pihenni (nem tudom, ilyenkor mennyire látszik meg plusz egy óra alvás). Mindenesetre reggelre valóban szebb lett a bőröm. Egy apró kis pattanás kezdemény volt az arcomon, de teljesen lement reggelre. A bőröm sokkal üdébb és egyenletesebb lett. Talán ennyit tudok egy használat után mondani erről, de tényleg úgy érzem, az én bőröm elérte a maximumot, amit ki lehet hozni belőle. Maga a krém nagyon könnyed állagú, fehér színű, jól oszlik,és könnyen beszívódik. Ami nem tetszett a mintában az az, hogy éppen csak annyi volt benne, amennyi az arcra és talán kis jóindulattal a nyakra is elegendő, egy cseppnyivel sem több. Egy alkalom után nagyon kellemes krémnek találtam, el is játszottam a gondolattal, hogy megveszem, de 25 dolláért kapok már mást is. Sőt, olcsóbban is ugyanilyen jókat. Ha esetleg leértékelik, megveszem, de amúgy sokallom egy picit az árát. De tényleg kellemes egy hidratáló. Nem irritál, és nyugtat.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.