Thefaceshop Natural Sun Eco Power Long-Lasting Sun Cream SPF50+ Pa+++

3.4
Hozzáadva 2016.06.27.by

Boglarr

Erőteljes, hosszan tartó fényvédő krém természetes bézs árnyalatban, matt finish-sel. Kiváló sminkalap.

2019.02.08. 14:56

Sajnos kiütéseket okozott. Az én száraz bőrömön is elképesztő nehéz érzetű fényvédő, ragad, nem szívódik be, fullad alatta a bőr.

2018.04.25. 09:02

Igazából nem lenne ez olyan rossz, de nekem nagyon büdi, eléggé nehezen kenhető. Először picit fehér az arcon, de aztán beissza a bőr.. csakhát az idő amíg ez megtörténik. A reggeli sietségben szerintem nem túl praktikus ezt kivárni. Ráadásul nagyon fura ragacsos érzet marad utána sokáig.

2017.12.17. 15:42

Cityblockot valtottam erre, mert az nagyon sotet volt a boromre. Ezt elhasznaltam tavasszal. Nyaron nagyon neheznek ereztem a borom (pedig nagyon konnyu krem), es mitesszereket okozott, ezert nem rendeltem ujra. Ha nem tombol a hőseg, akkor viszont bevalik :)

2017.11.15. 15:35

Ez a termék nem jött be, pedig akartam szeretni. Nehezen múlt el a fehérség felkenés után, és olyan fura érzése volt utána is a bőrőmnek. Családilag azért elhasználtuk.

2017.09.26. 19:38

Nekem sem vált be. Igaz már nagyon a végén járok, már alig várom, hogy elfogyjon.Szóval a kezdés valóban citrusos, 10-15 perc után már nem érezhető.A krém zsíros érzetű, próbálom elkenni, bemasszírozni, de csíkoz... És a végén marad egy fura ragacsos réteg. Nem szeretem. Bár ezután egy kis púdert teszek, az meg egész jól beleragad ebbe, szóval annyira mégsem rossz ez...Napközben átfényesedik, valamint fedése minimális (nyilván az enyhe szín, csak a fehérség kiküszöbölése miatt van)Nem lesz újravevős.

2017.08.10. 09:37

Fényvédő küldetésem legújabb fejezete a face shop terméke, amely vegyesen tartalmaz kémiai és fizikai fényvédőt. Sminkelés szempontjából megtaláltam már a tökéletes arcra való fényvédőt (Eucerin Spf50 gélkrém), az azonban teljes mértékben kémiai, és újabban mintha lenne egy enyhe rosaceám, így az orcáimra nem szeretem kenni, oda clinique fizikait használok, viszont így plusz macera van a reggeli készülődésben. Gondoltam, kipróbálok egy vegyes fényvédőt, amit még tolerál a bőröm, de nem leszek tőle ultrafényes és sminkelni is tudok rá. Ez a kis hosszúnevű egyelőre hozza, amit várok tőle. Picit színezett, így nem leszek falfehér, könnyen terül, először eléggé fénylik, de aztán jobban beszívódik (csak c-vitamin szérum van alatta), és akkor már csak bőrfény marad, és egy fura ragacsosság. Először megijedtem tőle egy kicsit, de aztán rájöttem, hogy az alapozó helyén tartásában remekül hasznát veszem, gyakorlatilag primerként működik, szépen lehet rá sminkelni, az alapozóm meg sem mozdul. Transzparens púderrel még a ragacsosság nyoma is eltűnik, és porcelán bőr marad utána. A T-vonalam kifényesedését is kordában tartja, ami nagy szó nálam, és nem pirosodik ki tőle az arcom felkenés után, tehát nem is irritál. Az egyetlen kifogásom ellene a rendkívül erős illata, ami kellemes, de zavaró, nem szeretem, ha egy arckrém a parfümömmel versenyez.