Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
ariiratku
Az Oil Cut Powder hatékonyan küszöböli ki a ragyogást és zsírosságot, és egész nap matt és friss bőrt eredményez.
Utoljára szerkesztve: 2020.07.12. 18:02 - 2019.10.24. 09:50
De furi, hogy itt még nincs vélemény! Puding próbája az evés alapon vettem meg. Ez egy nagyon szuper púder! Ez is kenterbe veri az összes nyugati, drága majdnemcsúnyátírtam márkát. Reggel fél 7től este 9ig megtartja szepen a sminket. Nem szarit, megfeleloen visszafogja a zsirosodast. Bar meggyozodesem, hogy a borapolasi rutinom nagyban hozzajarult a borom allapotanak normalizalasaban. Mar nem zsirosodik ugy a borom, nyaron se, mint par evvel ezelott. Ugyhogy alapvetoen, reggeli elso hasznalatkor lemattitja az arcot rendesen es borfenyure fenyesik at napkozben. Ha epp olyan kedvem van, delutan atmegyek az arcomon meg egyszer. Hátránya, hogy fehérít. Fehér bőrű lányoknál ez nem gáz, csak én nem vagyok az. A szemem alatti minimalis ráncokba ez is sajnos beleül a korrektorral együtt, de hát... Mondjatok olyan terméket, ami photoshoppol 30 felett es 20 éves arcot varázsol újra... A 6g kevésnek tűnik, de bizony csalóka, én több, mint 5 hónapja használom mindennap és bőven van még benne. Jó kis cucc ez, van olyan jó, mint az innisfree zöld púdere. Koreai minőség. Én 7-8$ körül vettem, nem 14$.