Hajformázók

4.2
Hozzáadva 2023.07.17.by

szabob1996

57 g

Tartós, dús hatást, textúrát és könnyed csillogást eredményez.

Használat: száraz és nedves hajon.

2025.02.17. 09:56

Nagyon egyszerű használni, ha már kitapasztaltuk a nekünk megfelelő mennyiséget. Jó tartást és struktúrát biztosít, nem tapad tőle össze a haj és nagyon kiadós. Nekem ez a hajformázó vált be eddig a legjobban a rövid szőke hajamra.

2024.05.23. 09:07

Nem ad túl sok tartást és nekem sajnos nagyon zsírosít pedig egy hosszabb pixie hajra még egy borsónyit se kenek.

2022.03.25. 18:56

Szerintem eléggé speciális termék. Megvan az a fazon, amihez jól használható. Nekem rövid szőke hajam van, valamikor picit hosszabb az egyik oldalt, valamikor teljesen rövid, és ennek függvényében tudom hasznosítani ezt a terméket. Alapvetően tincsezésre való. Jó termek erre a célra. Illata kellemes.

2020.04.05. 20:20

Olyan az állaga, mint egy rágóguminak, de nem zavaró. Elég egy minimális mennyiség és tökéletesen lehet vele formázni a hajat és nagyon sokáig elég. Szerintem zsíros hatást csak akkor eredményez, ha túl sokat használunk belőle.

Utoljára szerkesztve: 2018.02.22. 15:31 - 2018.02.22. 15:31

Nagyon egyetértek az előttem szólóval. Az a fodrász is guminak hívta, aki ajánlotta nekem :) Vékony szálú hajra igencsak csínyán kell bánni vele. Hajszárítás után viszont szívesen használom, mert a szálkás széleket szépen lesimítja. Egy borsónyi mennyiséget kenek szét a tenyeremben és átsimítom vele a hajam. Drága termék, viszont egy élet is kevés, hogy elfogyjon.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.31. 09:08 - 2015.06.28. 10:51

Vékonyszálú, gyenge hajra nem ajánlom, mert kifejezetten zsírosít. Az állaga olyan, mintha felolvasztanál egy csomag rágót, a fodrászom rágónak is hívta :) Szárazabb, rövid és erős hajra viszont nagyon jó választás lehet, nagyon sokáig elég, mert tényleg nagyon kevés kell belőle, épphogy az ujjvégekre elég tenni és úgy formázni a hajat. A múltbéli tapasztalataim alapján (két dobozzal azért csak elfogyott) 4 csillagot adnék, de az ára csöppet borsos és azért távolról sem csodaszer, mivel elég szűknek tartom azt a réteget, aki bátran használhatná.