Ezt a terméket már nem gyártják!

Trend It Up

Ár:   €3.79   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   14 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Panni21, az összetevőket feltöltötte: dlrexqs, Módosítva: 2021. szeptember 20.

Ár:   €3.79
Kiszerelés:   14 g
Lelőhely:   DM
Kategória:   Sminkek arcra

Többszínű, színkorrekciós púder fényvisszaverő pigmentekkel. Elhalványítja a pirosságot és az egyenletlenségeket, egységesíti az arcszínt, így biztosítva a hibátlan végeredményt.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

szjrtfanni

2021. augusztus 24.

Imádom a természetes hatását! Korrigál, enyhén fed , tartós és matt. Szerintem elengedhetetlen lesz számomra 🥰

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. augusztus 24.

Guinevere97

2021. július 30.

Már a másodikat "fogyasztom" belőle. Nálam nagyon jól érvényesül a sminkfixáló, mattító hatása. Illetve a termék lényege: nem feltétlenül tűnik látványosnak a színkorrekciós hatása, akkor vettem észre, amikor más púdert használtam. Ezzel sokkal szebb az összkép és tényleg jó a kicsit megszaladt pirosító korrekciójára is :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. július 30.

Panni21

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2020. március 5.

Számomra ez csak "sima" púder, azaz befejező termékként használom a T-vonalban (bár a homlokom kihagyva), nekem valahogy még az eddigi átlátszó púderemnél is jobban bevált mattítás és fixálás céljára, pedig nem ez lenne az eredeti feladata.
Szerettem volna egy kőpúdert, amit magammal vihetek napközbeni frissítésre, megtetszett a koncepció, meg hát olyan szép színes, így ezt vettem meg.
Egyáltalán nem porol, gyönyörűen felveszi és le is adja az ecset, nincs poros hatás, konkrétan olyan, mintha nem is púdereztem volna, hanem alapból lenne ilyen szép az arcbőröm, szóval valóban lehet valami ebben a színkorrekció dologban.
Nagyon tartós is, sokkal kevésbé kopik/fényesedik a nap folyamán, mint más púder. Nagy mennyiséget kapunk jó áron, és tényleg elég egy kicsi belőle.
Összekeverve használom a színeket, igyekszem ugyanannyit felvenni mindből, mégis valahogy sikerült a lilát megkoptatni kicsit, míg a sárga szinte érintetlennek látszik, érdekes, mindenesetre.
Venni fogom, amíg gyártják.

Update:
Elengedhetetlen multifunkciós termékké vállt számomra.
Valóban van színkorrekciós hatása. Egy makacs pattanásra alkalmaztam, mivel már semmivel sem tudtam enyhíteni a pirosságot, amely a korrektoron és színezett púderen is átütött. Vékonyan felvittem ebből, majd színezett púder következett, és csodák csodája, eltűnt a pirosság, és a végeredmény is egészen természetes hatású, nem mellesleg tartós.
Pirosító fölé is próbáltam, amikor megszaladt kicsit, hogy elvegyen az élénkségéből, olyan jól sikerült, hogy azóta így is használom. Kicsit visszavesz a színből, elmossa a széleket, ezáltal természetesebb a végeredmény, illetve ad az egésznek egy természetes fényt, amolyan belső ragyogást, mintha nem is smink lenne rajtam. Csodás termék!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. március 5.

Venni fogom, amíg gyártják.

Update:
Elengedhetetlen multifunkciós termékké vállt számomra.

Hidratálók: Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol

Talc 1 0

Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként.  A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

A CosIng hivatalos besorolása szerint csomósodást megakadályozó, színező és sűrűség szabályozó összetevő. Leggyakrabban por állagú sminktermékekben találkozhatunk vele.

Gomba- és baktériumellenes hatású tartósítószer.

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Szilárd, sárgás anyag, aminek  antioxidáns és antibakteriális hatása is van.  A gyakorlatban tartósítószerként használt más tartósítószerekkel kombinálva (forrás).

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.

Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.