Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Szixooo
Fényes finishű, erősen pigmentált ajakrúzs. Vanília, kókusz és karamell aromát tartalmaz. Hylauron savval ápolja az ajkakat. Dermatológiailag tesztelt.
2023.01.11. 12:33
252 shiny árnyalatot szereztem be. Nem lett jó sajnos. Egyáltalán nem egységes képet ad, ha hidratáltak is az ajkaim totálisan cserepes(nek tűnők) lesznek tőle. Se nem tartós, se nem szép a színe.
2022.09.12. 10:40
Nem tudom nem szeretni.Imádom az igazi retro illatát! Az árához képest elég jó kis rúzs, azonban nehéz elkenni, az igazi színért kb. 3 rétegben kell átkenni, lehetne jobban pigmentált. Nem az az észrevétlen viselet. Mivel kicsit ragacsos felkenve, nem felejted el, hogy bizony ott van, és erre az is emlékeztetni fog, hogy nagyon könnyen kenődik, vigyázni kell rá. Nem tartós. Viszont az egyik legszebb színű rúzsom, ami valaha volt, nagyon szép, fényes hatású, többen megjegyezték már, hogy milyen csodás a színe. A 248-as árnyalat van meg, ami egy mély, sötétlilás szilvaszín. Igazából jóindulattal 3 csillagot érdemelne, mégis 4-et adok, mert valamiért nagyon szeretem, minden fogyatéka ellenére. :D
Utoljára szerkesztve: 2025.04.07. 04:03 - 2021.12.27. 13:04
220 és 246 árnyalatok voltak leárazva, így 399ft/db áron jutottam hozzájuk. Ezek már teljesen fekete, fényes, legömbölyített tartóban vannak. Erősen pigmentáltak és jó fedőképességűek. Én inkább szájfény párti vagyok, de ezekkel meg vagyok elégedve. 220-as középrózsaszínű, karamell illatú az én sárgás-barna bőrszínem mellett világosabbá, a 246-os húsrózsaszín, ami vanília illatú pedig kissé narancsossá, világítóvá válik felvitelkor közvetlenül a számon, alapozó nélkül. Alapban van egy kis pirosas színe az ajkaimnak, amit jól elfedő és világos színekkel palástolok. Valóban fényes. Nagyon szépen mutat, kiemeli a szám formáját és optikai tuningot is észrevettem. Jó érzés viselni. Hozza, amit ígér a leírásban. Azóta beszereztem a 251 és 252 árnyalatokat. Szívesen hordom őket.
Utoljára szerkesztve: 2021.04.23. 13:31 - 2021.04.23. 13:31
246-os shiny van meg. Akciósan, fél áron vettem. Barnás/bézses/narancsosnak tűnt a dm veboldalán, valójában világos rózsaszín! Felkenni nehéz, olyan, mint a fagyott zsír. Fedése nem sok. Nem erre számítottam. Egy nagy nem. 😕
2020.10.08. 14:19
Csodálatos vibráló szín a 250-es Shiny árnyalat van meg. Elég matt rúzs, de nem szárítja agyon az ajkam, ennél fogva nem is túl tartós, de 800 ft-ért nem is a dolga. Minden árnyalatot szívesen megvenném :D
2020.07.14. 09:58
Nekem vörös és barna színekben van meg. Meg kell mondanom, nekem ez a kedvenc rúzsom eddig, amit próbáltam. Hidratáló, jól pigmentált, olcsó és nem kenődik olyan könnyen. Nem olyan csillogós, nem olajos, de nem is teljesen matt, nagyon szépen kiemeli a szájat ami ezáltal dúsabbnak hat. Nem egyszer kibírta nálam igazítgatás nélkül az egész estés "ereszd el a hajam"-at, szóval én mindenképpen csak ajánlani tudom. A piros színt viszont minden napokra is tudom használni, ujjal nagyon szépen eltudom dolgozni úgy, hogy olyannak tűnjön mintha az én szám lenne ilyen pigmentált és még vastagabbnak is látszik.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.