Samponok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Tresemmé Hydration Hemp Sampon

3.5
Hozzáadva 2022.05.17.

Segít helyreállítani a száraz, fénytelennek tűnő hajat. A kendermag olajat és hibiszkuszt tartalmazó sampon gyengéden tisztítja a hajat, miközben segít helyreállítani nedvességtartalmát és fényét.

2024.04.14. 21:36

Normál bőr
Vízhiány

Azzal kezdem, hogy nekem enyhén zsírosodó hajam van, szóval nem is értem, miért vettem meg, emiatt nem is fogok levonni pontot, mert nem az én hajamra lett tervezve. Illata viszont finom, jól habzik, nem irritált, de nyilván éreztem is, hogy ez bizony nem az én hajtípusomra való sampon. Viszont a márka másik keratinos samponját már éveken át használom, na az viszont nagyon szépen teszi a dolgát.

Utoljára szerkesztve: 2024.04.03. 12:04 - 2024.03.13. 15:07

Túlérzékenység

Semmi extrát nem tapasztaltam a használatakor. Egész jó illata van, de ennyi. Nem rossz, nem is kiemelkedően jó.

2024.02.19. 15:00

Pattanások (acne)

Semmi extra. Jól habzik, nem irritálta sem az én - sem a párom fejbőrét, az illata érdekes. Többet nem tud, mint bármelyik átlagos sampon.

2023.08.20. 19:13

Száraz bőr
Pattanások (acne)

Nem árt, nem használ.Jól habzik és tisztít, de azonkívül, hogy most mindenbe menő kendert tenni nem érzem hogy többet nyújtana. Nem rossz termék amúgy, nem szárít, de nem is ápol.Viszont ellenben a többi samponjával a márkának, már a 2. Flakon szivárog a kupakja mellett, egy szekrényt meg is mart rendesen.

2023.07.10. 11:04

Zsíros bőr
Tág pórusok

Amit ígér, maradéktalanul nyújtja: valóban érezhetően hidratáltabb lesz tőle a haj. Jót tesz a hajvégeknek egyértelműen, viszont, sajnos az enyémet gyorsabban is zsírosítja (-1 *), ezért akkor szoktam használni ha amúgy is gyakran mosnék hajat (pl. nyáron), mert sokkal kímélőbb mint a többi termék.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.15. 05:50 - 2023.06.14. 18:50

Vízhiány

Vékonyszálú, fesett hajam van, ami hullámosodásra és kócosodásra hajlamos, nedvesség hatására pöndörödik, még akkor is ha kiszárítom egyenesre. Régóta próbálkozom hogy találjak egy olyan sampon-balzsam kombinációt, amivel ez mérsékelhetó. Meglepetésemre ezzel a sampon-balzsam kombóval egyenesre tudom szárítani a hajam, több napig bírja, ha kiszárítom, egyenes marad. Lehet hogy megtaláltam a csodaszert?