A Tresemmé Purify & Hydrate hialuronsavat és kaolint tartalmazó sampon alaposan tisztítja a hajat egyenesen a hajtövektől kiindulva, miközben ápolja is azt a könnyű hajtincsek érzéséért. Micellás technológiával és ápoló összetevőkkel, mint például a jól ismert hidratáló, a glicerin; ez a tisztító sampon az egészséges és hidratált haj érzését nyújtja a hajmosás alatt, és segít frissé, ragyogóvá tenni a hajat.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.16. 12:03 - 2024.05.26. 20:49
Nyaraláson vettem ismeretlenül, a flakonon látható leírás miatt. Sajnos rossz vásár volt: borzasztóan zsírosítja a hajam és nagyon nehéz kimosni. Normálisan minden harmadik nap kell hajat mossak, ezzel minden második nap, és már közben is zsíros és lelapult lesz.Esetlfg nagyon száraz hajúaknak bejöhet...
Utoljára szerkesztve: 2024.09.16. 12:03 - 2024.05.20. 13:22
Sajnos semmi extrát nem érzek a gyorsan zsírosodó hajamon tőle, sőt pakolás és balzsam ellenére is száraz marad a hajam vége. Elhasználom, de nem fogom újravenni.
2024.02.25. 22:40
YouTube-on ajánlotta valaki ezt a márkát, és miután a kiskorom óta használt és nagyon kedvelt Yves Rocher samponok ára átlépte a lélektani határt, gondoltam kipróbálom a Tresemme termékeket. Hát sajnos nagyot csalódtam, borzasztó ez a sampon. Rettenetesen kiszárítja az egyébként zsírosodósabb vékonyszálú hajamat, de olyan szinten, hogy egy száraz csomónak érződik kiöblítés után. Használok balzsamot, de még így sem vagyok meggyőződve, hogy eléggé visszahidratálja-e. Az illata szerintem nem rossz, nagyon-nagyon habzik. Azt hiszem inkább visszatérek az Yves Rocherhoz, mert azzal 3 napig teljesen jól nézett ki a hajam, 4. napon még elviselhető volt, ezzel meg már második nap nem szép, és furcsán száraznak tűnik, kócolódik, de közben már zsírosodik is.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.21. 16:53 - 2024.02.14. 07:27
Életem első hajsamponja, ami talán tényleg hozott egy minimális változást a zsírosodás gyorsaságában, mintha most egy picit jobban bírná. Én szeretem, a hajam is jó állapotú utána.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.16. 12:03 - 2024.02.04. 10:11
Nagyon zsírosította a hajam, jóformán naponta kellett volna hajat mosnom.2-szer adtam neki esélyt,de ez tényleg egy borzalom. Semmiképp nem ajánlom.
2023.11.27. 19:40
Nagyon sokáig gondolkodtam meg vegyem -e. Rosszul döntöttem . Pedig eddig jó tapasztalatom volt ezzel a márkával . A hajam ugyanúgy zsírosodik tőle . Gyakorlatilag rosszabb lett mint volt . Hajmosas után már másnap zsíros :( plusz a derékig erő hajam alig bírtam kifesulni. Hiába pakolas stb .. az illata viszont annyira nem rossz, de egyébként semmi más .. többször nem veszem meg . Csalódtam .