Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
gerbaud
A készítmény alkoholos propolisz kivonatot tartalmaz, vízzel lemosható krémben. A propolisz baktériumölő, fájdalomcsillapító hatásai révén alkalmazható ekcémák, bőrgombásodásban, égési sebek és gennyes sebek kezelésére vagy egyszerű fertőtlenítő krémként. Illatanyagot nem tartalmaz. 50 ml
2025.01.15. 11:04
Férjemnek egyedül ez használ a bőr irritációjára. Nagyon klassz termék ez is.
2019.03.08. 23:49
Ajándékba kaptam egy vegán termékeket kedvelő, kedves barátnőmtől és pattanás ellen próbálkoztam vele. Arra semmit sem használt és nem is szerettem felkenni, olyan barna, géles, kocsonyás trutyi az állaga, nekem nem volt bizalomgerjesztő. Mivel a pattanások ellen sem hatott, meg néha eredménytelenül próbáltam kisebb gyulladásokra kénytelen voltam megválni tőle. Az igazsághoz hozzá tartozik nekem hormonális problémáim vannak, lehet azért nem tett csodát, de őszintén mondom nálam nem vált be.
2016.10.19. 08:55
Régóta áll ez a krém a polcomon. Időnként, amikor előjön néhány pattanás, szoktam vele próbálkozni. Eddig eredménytelenül. A teljes arcomra nem merem rákenni, mert az INCI-je nem bizalomgerjesztő, pedig a Tulasi natúr vonalon mozog. Fogalmam sincs mire/hová használjam el ezt a tégelyt. Nem is értem, minek vettem meg?