Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
annnacska92
Hidratáló arckrém normál vagy kombinált bőrre, mattító hatással. Könnyű állagú.
Paraben mentes, hipoallergén. Uriage termálvíz, H2O komplex, Anti Pollution Protect, Mattító összetevők.
Utoljára szerkesztve: 2015.12.11. 09:08 - 2015.12.10. 11:45
Még csak pár napja használom, de amiket tapasztaltam: könnyed állag, de nem vizes, és kevés is elég belőle, kb. 2 borsónyi elég az egész arcra. Hamar beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után. Kellemes illata van, nem zavaró és miután felkenem, már nem is érezhető. Puha arcbőr a végeredmény. Úgyhogy semmi nincs, amibe bele tudnék kötni, és nem is akarok, mert elsőre imádom. Már amúgy is tervben volt egy hidratáló krém vétele, úgyhogy ő tökéletes. Pattanásokat sem okozott, bár amúgy sem vagyok nagyon pattanásokra hajlamos, viszont tényleg puha és ha nem is matt, de természetes, nem csillogó arcbőrt hagy maga után.
Utoljára szerkesztve: 2015.12.10. 12:47 - 2015.09.19. 15:28
Update: Megvettem a nagy kiszerelést már pár hónapja. Imádom még mindig. Nem üt ki. Könnyű krém, hamar beszívódik. Az eddigi legjobb arckrém amit használok és nem vágtam a kukába 3 hét után :D Nagyon kicsi is elég belőle. Még mindig tele van a tubus.Pici mintákat kaptam belőle és 2 hete használom reggel,este a márka termálvizével együtt. Meglepően jó. Hidratál, pattanásokat nem okozott..sőt ami volt gyorsabban elmúlt.Most tiszta az arcbőröm, ami nagyon ritka állapot... Illata finom friss, nem tolakodó. Mattító hatása is van de én inkább azt mondanám, hogy természetes a bőr tőle. Nagyon pici elég belőle. Egy 3 ml-es minta 1 hétig elég volt :) Nagyon megfontolom, hogy megveszem a teljes kiszerelést, ugyanis eddig a legjobb hidratáló krém ami bevált pocsék tulajdonságokkal rendelkező bőrömre :D