Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Ajakápolók
Lelőhely: Patikák, online

Uriage Bariéderm Cica-Lips Protecting Balm (Cica-Ajakápoló Balzsam)

4.6
Hozzáadva 2018.12.30.by

picur0306

Védő, regeneráló balzsam, száraz, érzékeny vagy kicserepesedett ajkakra. Extra hosszan tartó hatású, vízálló.

Poly-2P szabadalom + Növényi szkvalének + Glycerin + Polydecene + Uriage temálvíz tartalma nyomelemekben és ásványi sókban különösen gazdag, természetesen izotóniás összetételű, bizonyítottan hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt.

Ajánlott a száraz, kicserepesedett ajkak napi ápolására vagy külső hatásoktól igénybe vett, illetve bőrgyógyászati kezelésektől kiszáradt, cserepes ajkak regenerálására és kiszáradás megelőzésére. Gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Tápláló és regeneráló összetétele és a Poly-2P szabadalom kettős hatásának köszönhetően rendkívül tartós, vízálló védőréteget képez és segíti a bőr regenerálódását, helyreállítását, hidratálását.

Sérült, irritált ajkak regenerálására és a szájzug berepedése esetén is ajánlott.

2099 Ft-tól

2025.03.20. 08:32

Vagy 6 éve csak ezt használom. Brutál cserepes-sebesek voltak az ajkaim és az összes hypeolt drogériás terméket végigpróbáltam. A legtöbb vagy csak csücsült az ajkamon vagy ha be is szívodott egy lehelletnyit sem hidratált. Ez a cucc konkrétan pár nap alatt rendbetette a sebes-cserepes ajkaimat. Számomra pozitívum, hogy íztelen, szagtalan. Nekem teljesen megéri az árát!

Utoljára szerkesztve: 2025.02.20. 18:57 - 2024.06.05. 07:13

Pár hónappal ezelőtt egy beavatkozás miatt is indokolt volt, hogy egy erősebb és praktikus csomagolású terméket válasszak. Az unokahúgom ajánlotta, hogy neki mindig ez teszi rendbe a száját és higgyem el, hogy nekem is ez lesz a Szt. Grál... Valóban az lett! Nagyon-nagyon szeretem, most fog elfogyni, de össze sem lehet azóta hasonlítani az ajkaim állapotát, pedig az elmúlt évek alatt ha 50 fajta ajakápolót nem próbáltam egyet sem, de mindegyikkel volt valami gondom. Ennek a terméknek az instant hatása is már látványos, de folyamatos használat mellett gyönyörűen rendben tartja az ajkakat, pedig extra érzékeny és nagyon hamar kiszárad a szám.3 hónapig elég volt, most veszem az utánpótlást! :)

2024.04.25. 22:06

Nagyon szerettem, szépen hidratál, de télre nekem kevés.

2024.03.22. 10:32

Carmexről akartam váltani valami tartósabbra, hát.. tovább rajtamarad a számon de nem érzem tőle ápoltnak az ajkaim... amikor a nagyja már "lekopik", akkor már kezd ismét kiszáradni a szám. Szóval csak addig van hatása, amíg van fent anyag. Kicsit elszomorít, de elhasználom.

2024.01.02. 13:13

Nagyon bíztam benne a márka és az itteni vélemények miatt, de a nagyon száraz ajkaimon körülbelül fél óráig érezni a hatását. Többszöri kenegetéssel is gyakorlatilag mintha nem is használtam volna semmilyen ajakápolót. Elhasználom, de nem veszem újra.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.20. 18:58 - 2023.12.25. 21:32

Carmexről szoktam át erre, parikusi ajánlásra. Cserepesedésre hajlamos a szám, gyakran rágcsálom is, ezzel ez megoldódni látszik. Szívesen ajánlom. Se illata, se semmi.