„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
sttramara
Regeneráló és helyreállító stift, mely megnyugtatja és védi az ajkakat a mindennapi káros hatásokkal szemben. Gazdaságos, hosszan tartó hatású, nem törik, nem olvad. Kellemesen krémes és gazdag textúrával. Az ajkaknak egészséges fényt ad.
2022.10.05. 19:53
Nagyon bevált pedig sok mindent kipróbáltam.Egyszerű, nem túl sűrű, de mégis sokáig érzem hogy védi a számat és sosem száradt ki amíg ezt használtam. Illata is kellemes.
2021.10.11. 07:58
Nagyon sok ajakbalzsam kipróbálása után, ajándékba kaptam az esküvőm előtti napon a tanúmtól, egy túlélődobozba suvasztva. Fantasztikus készítmény. Nem szárítja a számat. Helyette kellemes fényt ad neki, és puhává varázsolja. Minden reggel ezt használom. Augusztus óta használom, de még a negyedét sem koptattam el. Ha egyszer elfogy, biztos újra veszem.
2021.06.02. 13:57
Titan dioxid mentes ajakapolot kerestem, akkor talaltam ra erre a fantasztikus termekre. Korabban mindig szinezett ajakapolokat hasznaltam, szerettem, hogy adnak kis szint az ajkaimnak, igy azert picit tartottam tole, hogy ezt folkenve, hogy fogom magam erezni.Nos, szuperul! Kicsit teltebbnek erzem az ajkaimat, gyonyoruen hidratal, ad egy enyhe egeszseges fenyt. Nem tul zsiros, de nem is kenodik le olyan gyorsan. Bar azt irjak, van benne parfum, en semmilyen illatot nem erzek. Egyszeruen tokeletes, biztosan ujra fogom venni.
2021.04.14. 13:34
Nagyon szeretem. Előtte Carmexet használtam, az semmit nem ért csak szárazabb lett tőle az ajkam. Szépen hidratál és kellemes a viselete.
2021.03.19. 00:05
Drága ahhoz képest, hogy sokkal jobb egy Himalaya vagy egy Carmex. Az illata idegesítő volt felkenve, pedig megszagolva alig érezhető, enyhe és kellemes is amúgy, valamiért mégis zavart. Viseletre sem volt a kedvencem. Ár-érték arány és hatás miatt 2 pont.
2020.04.16. 14:16
Imádom :) sok ajakápolóval próbálkoztam eddig, de szerencsére megtaláltam őt és most már nem is engedem el :) az ára kicsit húzós, de sokáig elég. Abszolút hozza a márkára jellemző tulajdonságot. Nem cserepesít, jól hidratál, télen is megállja a helyét, nincs illata, amit én kifejezetten szeretek benne. Ha elfogy biztos, hogy újra fogom venni.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.