Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Vivenna
Bőrgyógyászati szakértelem egy könnyű, frissítő permetben, a száraz bőr viszketését azonnal enyhítő, nyugtató hatással. Lipidpótló, tápláló, hidratáló permet száraz bőr napi ápolására, és/vagy atópiára hajlamos bőr regenerálására. Táplál, véd, gátolja az irritációt és a viszketést. Uriage termálvízzel ápolja a bőrt. Ajánlott továbbá száraz bőrrel járó betegségek megelőzésére, és szteroidos bőrgyógyászati kezelés kiegészítéseként és utána fenntartó ápolásként. Nagyon magasan tolerált formula, csecsemőknek, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. A könnyebb napi használat érdekében gyorsan felszívódik, nem kell hosszan várni a felöltözéssel.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.20. 07:41 - 2024.02.14. 08:19
Update 2025. 03. 20. A makacsabb ekcémás időszakokban sajnos kevésnek bizonyult. Kb. 1 hete használom száraz, ekcémás bőrömre, és imádom. A felkenés után enyhén olajos érzete van, ezért 1-2 percet érdemes várni a felöltözéssel, de miután beszívódott nem csúszik, nem ragad, olyan selymes tőle a bőröm, mint a babáké. :) Nem győzök áradozni róla az ismeretségi körömben.
2022.06.26. 21:24
Életmentő regenerálás, nagyon szeretem, rákattantam... nyáron testápoló krémek helyett most már csak ezt fújom, issza a száraz bőröm. Szeretem, hogy szépek az összetevők, bárhová használható, szuper kis termék, én nagyon megszerettem. Vadászom az akciókat, mert az ára borsos, cserébe nagy a kiszerelés. Imádom.
Utoljára szerkesztve: 2022.04.17. 14:37 - 2022.04.11. 15:43
Ugyanazt tudnám leírni amit az előttem szóló.Ez egy hidratálókrém,spray kiszerelésben,és annak ellenére,hogy "könnyített"mist változat,meglehet hogy vannak akiknek sok lehet,mert nagyon jól hidratál.A kiszerelés eleve nagy,ráadásul kevés is elég belőle,így nagyon jó befektetés.Ha még hozzávesszük a higiénikus használhatóságot..mondhatjuk hogy ez egy tökéletes termék:)
2022.01.23. 16:27
Egy fórumos kolleginának, Gloriának hála megismerkedtem az Uriage Xémose arcpermettel, ami egészen megváltoztatta a véleményemet erről a termékcsoportról; a sima, vizes szutymákot köpködő darabok nekem semmi extrát nem jelentettek, kivéve az Uriage termálvíz spray, aminek isteni a porlasztója (minden másét utálom, A Fix+ egyenesen köpköd), de ezt leszámítva az se rabolta el a szívemet. A Xémose, na, az igen. Ez is szép, egyenletes sugárban teríti be az arcot, de eléggé meglepődtem, mert olyan, mintha folyékony krémet fújna az arcomra és azonnal csontig lehidratálta a téltől szétnyúzott, mindent-kipróbáltam-a-libazsíron-kívül -féle állapotban lévő bőrömet (még az olajak se segítettek).Az összetevőlistáját tekintve nem lehet csodálkozni a hatáson: többek között shea vaj, szkvalán, zsíralkohol, glicerin, ázsiai gázló származéka, emolliensek szerepelnek az impozáns listában. Még csak pár napja fújkálom, de ő a rutin új fénypontja és aggódva nézegetem az aprócska 200 ml-s flakont, nehogy elfogyjon. Abszolút, totális imádat tárgya, igazi reveláció a bőrápolási rutinomban, soha nem gondoltam volna, hogy egy mist ilyen fantasztikus lehet.
2021.04.19. 08:34
Tökéletesen bevált.Jó kis atópiás / ekcémás bőröm van. Ez előtt a Mixa Atopiance testápolójával próbálkoztam (korábban megvolt már a bioderma / lrp vonal), de nem szerettem, mert nem szívódott be, mindegy, milyen kis mennyiséget használtam. Aztán rátaláltam erre a spray-re, 2 hete használom. Eddig ha elkezdtem viszketni (főként hát-derék-comb-alkar részen) addig vakaróztam, amíg véraláfutásos nem lett a bőröm. Mostmár csak fújok párat ebből, amikor érzem, hogy kezdődik, azonnal csillapítja a viszketést, és aznap valóban már nem is kell vele foglalkoznom. :)Nem fog egyhamar elfogyni, és ez a spray változat is tetszik. Kicsit átlátszó/fehéres könnyed permet jön belőle, bedörzsölöm a bőrömbe és kész.5* :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.