Valentino

Ár:   $87   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   parfümériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: illatvarázs*, az összetevőket feltöltötte: dlrexqs, Módosítva: 2020. szeptember 3.

Ár:   $87

Szívjegyek: gardénia, citrusvirág

Alapjegyek: vanília, tölgymoha

VÁSÁROLD MEG

Ár: 10.000 Ft , Eladó: csicsy22
Állapot: Új, bontatlan, Helyszín: Nyíregyháza, fizetés: Utalás után postázva vagy foxpost, packeta
Ár: 8.000 Ft , Eladó: csicsy22
Állapot: új, bontatlan, Helyszín: Nyíregyháza, fizetés: Utalás után postázva vagy foxpost vagy packeta

Tiria

csak_petra

2023. április 1.

Kis édes illata van, őszi teli illetnek tudom elképzelni inkább magamon. Nagyon szeretem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. április 1.

egeresi47

Bőrtípus: Zsíros
2023. február 12.

Imádtam, nagyon nyárias az illata. Olyan mint egy nyári, virágos rét.
Egyedül azért kap 4 csillagot, mert nem tartósabb, mint bármelyik drogériás termék.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 12.

Imádtam, nagyon nyárias az illata. Olyan mint egy nyári, virágos rét.

tunderelefant

2023. február 1.

Számomra ez a Valentino parfüm is nagyon kis dögös, és van benne valami igazán "nagyasszonyos". Szép vaníliás illat, melegséget áraszt és szinte egész nap körbeleng, de nem ordítóan. Inkább csak megsimogat, hogy "kösz, hogy engem választottál reggel" :D

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 1.

nanook9212

2023. február 1.

Uhh, egy kicsit meglepődtem az alacsony pontozáson, nem igazán értem. Jó nem egy kitudja mennyire túlbonyolított illat, nem is niche, de szerintem abszolút hordható. Valahogy olyan tavaszias jellege van...sőt szerintem nyárra is tökéletes, merthogy nekem konkrétan egy édes limonádé jut róla eszembe. Egyébként egy rendelésem mellé kaptam ajándékba, nem is akartam megrendelni, de a rendszer felajánlotta, hogy választhatom a 15 ml-s kiszerelést ebből vagy valami neszeszer táskát...hát milyen parfümmániás lennék, ha nem az ingyen parfümre hajtanék? :D ráadásul nem is mintát kaptam, hanem mindjárt 15 ml kiszerelést annyi meg bőven elég is nekem :) Nekem nincs bajom ezzel a parfümmel, nyilván nem ez lesz a number1 és a világomat se váltotta meg, de szerintem teljesen korrekt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 1.

BB74

2023. január 30.

Nálam most ő a teiítalálat egyszerűen szerethető modern enyhén virágos illat. IMÁDOM!!!! Nagyon sok karakteres illatom van és már nagyon vágytam valami egyszerűre, amit persze nehéz jól megcsinálni :-) hát szerintem a Voce Vivaval sikerült a Valentino háznak. Gyönyörű az alap, ott a tölgymoha a kedvencem amitől van benne valami különleges, de emellett még van ott pézsma és szantál is. A megszokott fehérvirágok, de csak lehelletnyi, és pici citrus gyömbérrel a tetején, de abból is csak egy fuvallat. Ha karakteres krémes gyömbérre vágyom, arra ott a Rare Tiffany. De most pont ilyen kifinomult úgymond semleges, de csodálatosan komponált illatot vadásztam, amit itt meg is találtam. Jött is vele egy nagy üveg a fa alá karácsonykor. Nagyon szép illat, télen-nyáron, reggel-este-délután bármikor.... A mohától (amit imádok) eredeti. Az intense verzió is megvan, ott túltolják kicsit a mohát, az alapjegyekben is csak az van vanília mellett. Őt is imádom :-) Az üveg csodaszép, a geometrikussága és ahogy töri a fényt. Szupi kis illat!!!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. január 30.

Madison

Bőrprobléma: Bőröregedés
2023. január 26.

Kedves, vaníliás, édes illat. Én szeretem a mandarin, narancsvirág illatjegyeket, megpuhítva vaníliával és szantálfával. Nem túl bonyolult, de szerethető illat.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. január 26.

klau810614

2023. január 4.

Jelenlegi egyik kedvencem 😊
Csajos,finom édes de nem gejl
Tartóssága is jó

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. január 4.

Jelenlegi egyik kedvencem 😊
Csajos,finom édes de nem gejl
Tartóssága is jó

sylwie

2022. november 18.

Hááát nekem ez az illat nagyon nem!!! Semmi eredetit nem vélek benne felfedezni… 2 dolog tetszik benne: 1. Kicsit hasonlít YSL Libre-re, 2. Baromi tartós!
Egyébiránt egy erős, számomra nagyon erőszakos és szúrós illat.
Valentinoval nincs sok tapasztalat az Absolu-t használtam korábban, nagyon szerettem, így kíváncsian vártam a Voce Vivat… hátha. Amúgy is imádom Lady Gagát, de abszolút csalódás volt.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. november 18.

Egyébiránt egy erős, számomra nagyon erőszakos és szúrós illat.

Borsian

2022. november 16.

Meglepődve olvastam a hozzászólásokat. Én szerencsés vagyok, mert rajtam szuperül működik és tartós az illata. Engem az YSL Cinema-ra emlékeztet (bár az nálam verhetetlen marad), és ezzel pótoltam azt az űrt, amit hagyott maga után, miután néhány évvel ezelőtt módosították az összetevőit.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. november 16.

claudia.nyilas

2022. szeptember 23.

Egy kis 2 ml-es mintám volt belőle, nagyon kellemes, virágos, de engem még a régi Ysl Black Opium-ra is emlékeztetett. Rajtam teljesen olyan kávés, édes vaníliás illat lett. Illatoltam már rosszabbat is, és rajtam jól működött, de nem volt tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. szeptember 23.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Fényvédők: Benzyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate
Illatanyagok: Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Citral, Farnesol, Isoeugenol, Benzyl Benzoate
Színezékek: CI 14700, Yellow 5 Lake / CI 19140
Tartósítószerek: Benzyl Alcohol

Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Színtelen, illékony olaj, mely többek között a lime, citrom és narancs illóolajában található meg. Erős, édes illata van. Illatanyagként használt a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Egyszerűbb néven avobenzone. Kémiai fényvédő, mely az UVA-sugarak (310-400 nm) ellen nyújt védelmet. Az avobenzone stabilitása nem túl nagy, fény hatására lebomlik. Fotostabilizátorok (mint pl. Octocrylene vagy Butyloctyl Salicylate) lassítják az avobenzone lebomlását. Részletesebb információ a smartskincare-en.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Más néven octyl salicylate vagy octisalate. Kémiai fényvédő, mely az UVB-sugarak (295-315 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Fény hatására némileg veszít fényvédő képességéből. Önmagában használva nem nyújt elégséges védelmet, ezért egyéb fényvédőkkel szokták kombinálni.

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A citromfűolaj fő alkotórésze. Megtalálható még a verbéna, a citrom és a narancs illóolajában is. A kozmetikumokban illatanyagként használják. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Növényi kivonat, melyet illatanyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Szintetikus illatanyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Benzyl alkohol és benzoesav észtere, melyet illatanyagként, oldószerként és gombaellenes stabilizáló anyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Színező anyag. (Piros)

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.