Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Odil
Ápoló, hajszínélénkítő sampon henna kivonattal.
Szilikonmentes.
2020.10.17. 09:34
Elhasználtam egy flakonnal, de nem fogom újra venni. Nem éreztem, hogy élénkítette a festett hajam színét, de nem is koptatta. Viszont sok kell belőle, hogy rendesen habozzon és az én hajamat szárította is.
2018.08.11. 16:17
Tavaly tavasszal találkoztam először a termékkel, s egyből bele is szerettem. Az eredetileg is venita hajfestékkel festet hajamon alkalmaztam, minden második hajmosás alkalmával. Nagyon szépen felfrissítette minden alkalommal a hajszinemet, és újra olyan finom puha lett tőle, mintha újrafestettem volna. Nagyon tudom ajánlani!!
2017.10.04. 21:14
nagyon nagyon szeretem!!a hajam nem fakul olyan gyorsan, nagyon jól tisztít, pedig nem használom gyakran, és a hajam minőségén sem változtatott sokat. tény, hogy kicsit talán szárazabb de nekem a színe miatt megéri. már a 3. flakont kezdem, nekem úgy,hogy egyedül hasznalom kb 3 hónapig elég (heti 1 használat)amit még hozzátennék, hogy előtte mas samponnal hajat mosok, én egyszerűen mindig is ezt csináltam, de eddig mindegyikkel ugyan úgy működik
2017.10.04. 19:40
Nagy remènyeket fűztem ehheg a samponhoz, de sajnos csalòdnom kellett. Az eredmèny száraz, sprőd, kezelhetetlen szènakazal lett, csak extrèm mennyisègű hajpakolás árán lett normálisabb az eredmèny. Szìnhatáson semmit sem javìtott. Ki nem dobtam, hanem hennázás után ezzel mostam ki a hajambòl a bentmaradt darabkákat, arra jò volt.
2016.10.27. 14:45
Óriási reményeket fűztem hozzá. A hajamról tudni kell, hogy az évek során szépen lassan hozzászoktattam a szilikonmentes termékekhez, most már ott tartunk, hogy hajbalzsamot sem igényel mosás után, mégis puha és selymes.Aztán megvettem ezt.... Hennázott hajhoz hennás sampon. Ja, biztos király, vegyük meg, próbáljuk ki. Hát... Ilyen sprőd, szar, kezelhetetlen undormány már régen volt a fejemen haj címszóval. Ítélet: kuka.Vagy ha kell vkinek, lebizniszelhetjük :D
2016.02.29. 20:34
Vörös hajra való (hennázok) szilikonmentes sampont kerestem, amikor rátaláltam erre. Hát, nem is tudom. Nehezen tudnám megállapítani, hogy valóban van-e színélénkítő hatása. Egyelőre nem tapasztaltam semmilyen változást, szerintem ugyanolyan ütemben kopik a hajam, mint ezelőtt. De majd update-elek.Az viszont tuti, hogy borzasztóan alig akar habzani ez a sampon. Eddig a Médea kénes samponját használtam, 2x öblítettem át a hajam, abból elég volt 1-1 nagyobb plecsni ahhoz, hogy az egész hajam olyan legyen . Ez meg... Csak öntöm, öntöm, de alig akar habzani. Jaj de zavar. Nem túl gazdaságos.