Lelőhely: Parfümériák, online

bettica69

30 ml, 50 ml és 90 ml

Megjelenés éve: 2006

Illatcsalád: virágos-gyümölcsös

Illatösszetevők: gránátalma, yuzu, babarózsa, magnólia, lótuszvirág

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.29. 13:50

Ajándékba kaptam elősször belőle.Azóta szereztem még be van benne valami ami megfog.Inkább üde illat,tavaszi nyári.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.07. 09:45 - 2024.12.07. 09:37

Gyönyörű, virágos, friss illat ropogós yuzuval. Tartóssága is rendben EDT-ként. Szerintem bárkinek jó választás (nőknek), kivéve idős hölgyeknek.

Utoljára szerkesztve: 2024.09.03. 20:49 - 2024.09.03. 09:54

Citrusos, rajtam néha kesernyés. Emlékeztet más parfümre, de még nem jöttem rá, melyikre. Nem szerelem, de amúgy nem lenne rossz, viszont ahogy észrevettem, nem tartós :(

2024.07.19. 13:47

Én most kaptam egy mintát ebből a douglasban . Nagyon kedves kis bájos nőies. De nekem elsőre a chloé illat jutott eszembe. Az eredeti chloénak is szinte ugyanez az illata. Azt nem tudom hogy mennyire tartós, de végtelenül kellemes, és szerintem minden évszakra megfelel. Mondjuk egy nagyon idős korosztálynál már, 70 fölött, azért ezt nem használnám.... Bár az a korosztály nem is igazán használ parfümöt. Én legalábbis nem igazán szoktam érezni....

2024.04.03. 11:29

Nagyon szeretem ezt a parfümöt, már évek óta használom. Nagyon kellemes és pont tökéletesen enyhén édes, nem fullasztó, mindig megdicsérik rajtam. Most egy kicsit leváltottam a Carolina Herrera Good Girl Blush csodás cipellőcskére, de nem fogom elhanyagolni ezt a parfümöt sem. :)

2024.02.23. 12:12

Szkeptikus voltam vele kapcsolatban. Magamtól biztos sosem használtam volna, de ajándékba kaptam és meglepően kellemes volt. Nem mondom, sosem lesz a favoritom, de nem rossz és abszolút könnyed illat.