muffin93
Szájfény, mely azonnali ajaknagyobbító hatással bír, és kollagén segítségével kisimítja az ajak bőrét.
4 színben elérhető: Crystal Clear, Bombshell Pink, Almost Nude és Knockout Red.
2024.01.22. 15:07
Ez egy MUST HAVE darab a szájfényt kedvelőknek. Imádom <3
2018.12.06. 21:03
Ez egy CSODA. Azt hiszem nekem Almost Nude árnyalatban van, egyébként USA-ban vettem, 4$-ra volt leértékelve, és már nagyon bánom, hogy nem vettem meg mindet :D Nagyon szupi, színe gyönyörű, viszonylag tartós, kellemesen csíp felvitel után pár percig és tényleg picit teltebbek lesznek tőle az ajkak. Legközelebb nem csak egyet fogok venni, az biztos!
2017.09.17. 09:09
Nagy szajfeny fogyaszto vagyok, szerintem mar kicsit fuggo is hogy legyen valami mindig a szamon.. Rengeteg fajta szajfenyt kiprobaltam mar az olcsobb kategoriatol a dragabb felso vagy akar luxus kategoriaig, de mindegyik! kivetel nelkul szaritotta a szamat. Ezt kiveve. És a tobbi VS szajfenyt kiveve. Valamit tenyleg dob az ember ajkain, de ne varjunk tole hyrarunos ajakfeltoltes utani eredmenyt :-D Rendkivul tartosak, szepek es apoljak az ajkakat nem szaritanak!
2017.02.17. 15:11
Két színt vettem, Crystal Clear és Almost Nude.Az Almost Nude-dal kezdtem, már használom egy ideje, a másik egyelőre bontatlan maradt.Ez a kinyomós csomagolás borzalmas :( még ezt a nude árnyalatot sem tudom vele eldolgozni csíkmentesre, képzelem akkor milyen lehet a piros.Én kinyomtam egy üres applikátoros szájfény csomagolásába, úgy viszont baromi jól fel lehet kenni, tartós, nem ragad, stb.Ja és ez a legjobb: ez nem mentolos mint a többi ilyen ajaknagyobbító szájfény, hanem CSILIS! és bizony csípi is rendesen az ajak bőrét, jó tudni annak, aki mondjuk ezt nem szereti.