Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
julcsa95
Könnyű, gyorsan felszívódó hidratáló krém, mely nevével ellentétben nem tartalmaz vizet, hanem fermentált bio növényi kivonatokkal (aloe vera, rizs, zöld tea) készült. Különleges összetevője a fermentált szójabab (natto gum), mely feszesít és segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. A shea vaj, avokádó- és kaméliaolaj hosszantartó puhaságot biztosít. A természetes fermentációs eljárásnak köszönhetően a növényi összetevők maximálisan megőrzik hatékonyságukat, és jobban felszívódnak a bőrbe.95%-ban bio összetevőket tartalmaz. Kombinált és normál bőrre ajánlott.
Különleges textúrájú, pillanatok alatt felszívódó krém. Azonnal feltölti, szinte kipárnázza a bőrt nedvességgel. Az arcunkat bársonyossá és üdévé varázsolta. Szinte minden bőrtípusra ajánljuk, száraz bőr esetén 1-2 csepp olajjal kombinálva.
2018.04.14. 17:53
Most fogom újra rendelni. Használok alá szérumokat, amik megfelelően hidratálják és feltöltik a bőrömet, így nem kell nehéz krémet használnom a rutinom végén. Hiába száraz a bőröm, a túl zsíros krémek miteszereket okoznak sajnos.
2017.11.08. 17:21
Első koreai krémem, egy magyar webáruházból vásároltam (örülök, hogy már itthon is lehet ilyesmiket kapni, nem kell feltétlenül külföldről megrendelni!! a termék eredetisége és jó szavatossági ideje így 100%garantált és ez nekem megéri a minimális felárat). A kis kiszerelést vettem csak meg kipróbálásra (5ml) és nagyon örülök, hogy ezzel kezdtem a koreai termékekkel az ismerkedést, mert elsőre szerelem lett. Elég sok krémet használtam már, de még engem is meglepett, hogy egy ilyen könnyű állagú krém ennyire jól hidratál és visszazsíroz- feltölti a bőrt. Felkenés után hagy egy kis csillogó réteget, de mivel éjszakai krémnek használtam, ez egyáltalán nem zavart, sőt szeretem is ha látszik a bőrömön, hogy olajokat is tartalmaz az a krém amit használok.1 csillagot amiatt kell levonnom, mert az illata nekem kicsit zavaró volt, olyan kámforos (gyógyszertári rázókeverék szúnyogcsípesre) szaga van, furcsa... kicsit szemkönnyeztető. DE ez a termék vezetett el a többi WHAMISA termékhez, mert ennek hatására vettem meg a DEEP RICH vonal termékeit, azok az életkorom miatt is jobban illenek a bőrömhöz. Úgy gondolom ez a krém 30 éves korig bármilyen szérum-eszencia nélkül is egy tökéletes és tudatos választás.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!