Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
birosz
A WTN természetes ránctalanító krém szépítő hatásai:
2020.01.01. 00:54
Ajándékba kaptam a krémet. Az illata finom, natúr, az állaga könnyű Nagyon pici mennyiség is elég belőle, a bőröm hamar beszívja, nagyon jóleső érzést nyújt. Ráncellenes hatást nem nagyon figyeltem, mert nem számolom a ráncaimat, engem csak a feeling érdekel :)Keresek mellé egy WTN szemránckrémet is, ha az is ennyire fincsi, akkor megtartom ezt a gyártót :)
2019.12.22. 19:36
Nagyon szeretem az állagát, az illatát és azt, hogy szupergyorsan beszívódik a bőrömbe. Én úgy veszem észre, hogy szebb, egységesebb a bőröm, mióta használom.
2019.01.06. 12:30
Fűszeres, fahéjas illatú, a természetes összetevői által barnás színű, könnyed állagú krém. Egy hete használom, a vízhiányos bőrömet szépen táplálja, élénkebb lett az arcszínem, talán picit simult és összességében egészségesebb lett a bőröm. Dekoltázsra is nagyon jó hatású. Így télre szeretnék még alá egy szérumot beszerezni, hosszabb távon remélem hogy csökkennek majd tőle a ráncocskáim is.
2018.05.29. 19:00
Sajnos semmilyen jótékony hatása nem volt, amit nagyon sajnálok, mert nagyon vártam, hogy kipróbálhassam. A szem alatti sötét karikákra nem volt hatása, az apró alig látható szarkalábakra és a mimikai ráncok enyhítésére sem. Nem használtam el és biztos, hogy nem veszem újra. Az illatát a párom nem igazán tudta elviselni, így könnyű szívvel váltam meg tőle.
2017.06.07. 08:06
Az egyik legjobb arckrém, amit valaha használtam. Úgy rendbe tette a vegyes arcbőrömet, hogy csak na :) Nedves arcon pillanatok alatt felszívódik és az illata is csodás :)