Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

WiseTree Naturals 28+ Krém Természetes Ránctalanító Krém Öregedés Ellen

1 vélemény
Hozzáadva 2020.01.13.by

birosz

• halványodnak a már meglévő ráncaid, számuk csökken,
  • fokozza bőröd rugalmasságát, feszességét; stimulálja és felerősíti a kollagén képződését. Egyúttal gátolja a kollagén természetes elhasználódását bőrödben.
  • csökkenti az oxidatív stressz hatásait, az ebből következő bőröregedést és ráncok kialakulását,
  • Antioxidás összetevői semlegesítik a káros szabadgyököket, és a gyulladások kialakulásának is elejét veszik.
  • Nyugtatja, és üde frissességet csókol fáradt arcbőrödre. Eltűnteti és halványítja a szemed alatti karikákat és táskákat. Javítja az arckontúrt.
  • Intenzíven hidratál, növeli bőröd természetes védelmét, segíti megújulását és regenerációját.
  • Egészséges ragyogást kölcsönöz arcodnak.
  • Táplálja az arcod különböző vitaminokkal, például. A, B, D és E vitamint juttat a bőrödbe.
  • Fokozza bőröd természetes hyaluronsav termelését, ami hidratálja bőröd és feltölti a ráncaid.

2020.12.21. 20:11

Nagyon szeretem ezt a krémet, szuperül hidratálja a száraz bőröm, nyugtat és simít. Sokkal egyenletesebb a bőröm tőle. Azt nem tudom, hogy ránctalanít-e, mert még nem igazán jelentek meg a ráncaim :) (nem tudom, hogy genetika vagy az eddigi arcápolási rutinom miatt)