Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín

WiseTree Naturals Krém Narancsbőr Minimalizálására (régi)

4.8
Hozzáadva 2015.02.10.by

birosz

• gátolja a zsírlerakódást, javítja a testkontúrt, a bőr tónusát
  • javul a bőr rugalmassága, szöveti szerkezete, a krém segíti a bőr saját regeneráló képességét, megújulását
  • fokozza a bőr feszességét, védi a kollagént a természetes degradációtól, segíti a kollagénrostok termelődését
  • különböző vitaminokkal (pl. A, B, D és E), zsírsavakkal, antioxidánsokkal stb. táplálja a bőrt
  • javul a bőr szövetének vérellátása, erősödnek hajszálerek, világosodik a bőr tónusa, halványodnak a foltok
  • segít fenntartani a bőr természetes hidratáltságát, ezáltal a bőr puhább, selymesebb lesz
  • némi védelmet nyújt a napsugárzás ellen (de nem helyettesíti a nagy fényvédő faktorú (SPF) napozó krémeket)
  • bőrnyugtató hatású, gátolja a gyulladásos folyamatok kialakulását, csökkenti a bőrpírt és az irritációt
  • serkenti a bőr természetes hyaluronsav termelődését, ezzel segíti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását és regenerációját

2021.05.15. 07:41

Legeslegpuhább simább ettől a krémtől a bőrőm, narancsbőrre használtam, heti két futás, kocogás mellett, 2 flakon után tényleg eltűnt a narancsbőröm. Azt sajnálom megszünt a 200 ml kiszerelés, borsos ára van.

2016.10.16. 12:09

Bár annyira nem durva a helyzet, narancsbőr téren, de szerintem is nagyon hatásos! Az illata borzasztó, de valamit-valamiért.4 csillag, ugyan nagyon jó, de elég borsos az ára is.

2015.07.12. 19:43

kicsit több mint egy hónapja használom ezt a krémet, és már látok változást :) a gödröcskék halványodtak, a bőr feszesebb, mondjuk nekem nincsen annyira durva naracsbőröm. napi kétszer próbálom használni (bevallom valamikor csak egyszer sikerül :)) meg vagyok vele elégedve, habár tudom hogy a jóga+torna+helyes táplálkozás+masszázs is közrejátszik. az illata nekem annyira nem tetszik, de elviselem, újraveszem ha elfogy az tuti :)

2015.05.18. 10:28

Imádom ezt a krémet! Bár még csak két hete került hozzám, de szemmel láthatóan javult a helyzet. Napi kétszer használom, és szerintem már látszik a javulás. :) Kitartóan használom tovább elvégre jön a bikini szezon! :)Az összetevői csodásak, az illata is rendben van... Semmihez sem tudom hasonlítani, de most már ezer közül is felismerném. :) A kiszerelése praktikus a pumpás fejnek köszönhetően. Sok van benne, szerintem elég lesz vagy két hónapig biztosan.