Lemosók, Tonikok

Yadah Green Tea Pure Arctisztító Balzsam

1 vélemény
Hozzáadva 2021.08.03.by

minjicosmetics.com

Az arctisztító balzsam egy olívaolaj alapú, zöld tea port tartalmazó tisztító kozmetikum, amely rendkívül hatékonyan távolítja el a mikro méretű port és a szennyeződéseket a bőrről. Még a sminket is alaposan eltávolítja és mélyen behatol a bőrbe, hogy irritáció nélkül tisztítsa a pórusokat. A zöld tea gyulladáscsökkentő tulajdonságai hozzájárulnak a bőrirritáció, a bőrpír és a duzzanat csökkentéséhez. A zöld tea antioxidánsokban gazdag, amelyek segítik a szabad gyökök elleni küzdelmet, így hosszabb ideig fiatalosnak fog tűnni a bőr. A zöld tea számos vitamint is tartalmaz, köztük az E-vitamint, amely jól ismert összetevő a bőr táplálására és hidratálására.

2021.09.15. 13:07

Isteni ez a termék. Azt hittem soha nem fogok cleansing balm-ot kipróbálni az olajos lemosók helyett, pláne az iUnik Calendula helyett, mert mindig találtam valamit az összetevőkben, ami nem tetszett vagy a vélemények alapján nem tartottam megfelelőnek. De külföldi oldalakon ezt annyira dícsérték, hogy muszáj volt tennem egy próbát. Hibátlan, azonnal olvad a tenyeremben, a smink minden erőlködés nélkül 100%-osan lejön vele, és van valami enyhe nagyon természetes illata, amitől még kellemesebb az egész élmény. És ami nagyon fontos: semmilyen fura zsírréteget nem hagy a kontaktlencsémen.