Ezt a terméket már nem gyártják!

Yamuna

Ár:   1950 Ft   Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Kiszerelés:   100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Yamuna márkabolt, DM, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: bettina28, Módosítva: 2017. január 30.

Ár:   1950 Ft
Kiszerelés:   100 ml
Lelőhely:   Yamuna márkabolt, DM, online
Kategória:   Egyéb kozmetikumok

"Őrizd meg bőröd bársonyosságát a kánikulában is! Frissítsd fel magad napközben a Yamuna 100% natúr rózsa virágvízzel, ami enyhülést ad a melegben elnehezült bőrnek, anélkül, hogy kiszárítaná."

Alkohol- és parabénmentes, hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.

Borostyan

CeCeDrake

Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. december 10.

Kiakasztott ez a termék.
Most vázolom, hogy mennyire túl van árazva, gyakorlatilag L'Occitane áron mozog.
(2000 HUF/100 ml, L'O meg 5000 HUF/200 ml)
A hatása 🤣 hagyjuk...vöröslő, égő arcra vágyóknak ajánlom, másnak nem. Pozitív hatása nincs. Az irritáción kívül más egyebet nem tud.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 10.

Kiakasztott ez a termék.
(2000 HUF/100 ml, L'O meg 5000 HUF/200 ml)

bettina28

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. július 8.

Hát mit is mondjak... egyrészt tök jó hogy alkohol, parabén és hozzáadott illatanyag mentes, de az összetevői mégse zöldek annyira..
Szerintem senki ne vegye meg azért hogy majd virágvízként fújja magára mert rohadt virágra emlékeztető szaga van. Pozitívuma hogy tonizálásra is lehet használni, én ezt is fogom tenni mert úgy mellékesebb az illata. Kíváncsi leszek a hatására de 100 ml-ért szerintem iszonyat drága főleg hogy nem kellemes az illata sem, így véleményem szerint a virágvíz alap funkciója kilőve :S
Akármennyire is szeretem a Yamuna termékeket erre 1 csillagot kell adjak ha belegondolok hogy pénzkidobás-e... tonikot, arctisztítót lehet kapni fele ennyi árért dupla ennyi mennyiséget, a virágvíz spray funkció pedig az illata miatt használhatatlan számomra.

UP: elhasználtam tonizálásra de a bőröm nagyon nem szerette, minden használat után égett, feszült és kivörösödött az arcom. Nem ajánlom :S

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. július 8.

Hidratálók: Lactic Acid
Kémiai hámlasztók: Lactic Acid

Százlevelű rózsa virágából származó kivonat. Szövet összehúzó, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és úgy általában tonizáló hatása van a bőrre.

Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak. Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.

A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.

Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.