szani68
"Természetes megoldás a bőr szárazsága ellen! A könnyű textúrájú nappali krém lágyítja, puhává teszi az élettelen bőrt. Gyorsan felszívódik, és nem hagy maga után zsíros érzetet, ezért sminkalapként is kiválóan használható."
2023.05.03. 19:29
Egyszerű, de nagyszerű kis krém! Az áránál többet ér a szép összetevők miatt és mert szépen hidratál, könnyen beszívódik.
2022.06.09. 11:48
Sajnos nemrég variáltak rajta, mind a tégelyen, mind a krémen...A régi verziót nagyon szerettem, nagyon finom illat, jól hidratált, smink alá is tökéletes volt. Most nekem kissé kellemetlen szaga lett... és mintha az érzet is más lenne :( sajnos leváltós lett.
2021.05.08. 10:44
Kellemes, szolid illatú krém. Nem irritál, selymesen puha bőrt eredményez.
2020.09.18. 19:21
Bár még csak rövid ideje használom, de nagyon szeretem. Pontosan azt kaptam a pénzemért, amit a leírásban olvastam róla. Lággyá és puhává teszi a bőrömet. Hamar beszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet. Hidratàl egész nap és pluszban még nagyon finom illata is van.
2020.08.17. 18:24
Érdekes, hogy ahogy látom, volt, akinek kombinált bőrre bevált a krém, én ezt sajnos nem mondhatom el magamról. Túlságosan zsírosnak, nehezen kenhetőnek, nehéz állagúnak találtam, és elkerülte a figyelmem, hogy jól megpakolták olívaolajjal.Fényes bevonatot hagyott maga után a homlokomon, a puhább felületeken már nem is sikerült jól eloszlatnom.Próbálkozom még vele alkalmanként, de nem vagyok benne biztos, hogy el fogom tudni használni. A javára írható, hogy puha lesz tőle a bőröm, és az illata tényleg nagyon jó.
2019.01.12. 00:08
Majusban vettem meg a Mullerben. Sok kremet hasznaltam, de ugy erzem ez az igazi. Igaz, 2 hete elfogyott. Azota Botanic Therapy arckremmel potolom (Mullerbe nem surun jutok el😔),de a yamuna arckremnek a nyomaba sem er. Szepen hidratal es az illatat is imadom. Mindenkeppen ajanlom! 🥰