Yodeyma Iris EDP
Ár: | 6775 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Terka25, Módosítva: 2016. szeptember 22.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Parfümök | |
Thierry Mugler Alien utánzat.
Keleti, virágos illatkategória - jázmin, narancsvirág és fehér ámbra jegyekkel.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Nem kertelek, egy az egyben Alien! Anyu egy régebbi barátnéja kedvenc illata, szerintem idősebb hölgyekhez illik, de be kell vallanom, hogy ez számomra is egy csodálatos parfüm. Az eredetit sohasem birtokoltam, persze többször szagoltam, ezer közül is felismerhető! Ez egy kitűnő másolat, teszterem van belőle, kb. 25 ml-es mennyiségben jutottam hozzá, kupak nélkül, de még ígyis jó erős. Imádom, pedig Anyunak akartam adni, mielőtt kézhez kaptam őt és a Celebrity woman társát, a L'eau berlue-val együtt ráadásul egyszerre. A 2 utóbbi van és volt is már nekem, ismerem és szeretem őket, de ez valami csoda. Azt hiszem az írisz varázsolt el benne, nagyon "ápolt illat". Marad és kötelező darab lesz a készletemben! 🤩🌟

Én most betáraztam yodeyma parfümökből. Ez az illat is jött velem. Hát... Rettenetesen erős, fejfájdító illat. Egyáltalán nem lesz a kedvencem... Az eredetit nem ismerem, úgyhogy viszonyítási alapom nincs ilyen téren. Az 5 csillagot megadom neki, mert bár nem az én illatom, de attól függetlenül akinek tetszik bátran ajánlom kipróbálásra, mert nagyon tartós...

Az Alien egy örök kedvencem, az is marad jó pár más parfümöm mellett. Mindig van itthon! Soha nem vettem utánzatokat, egyszerűen nem tetszett az ötlet, hogy olyan illatot viseljek, ami ha szerencsém van kicsit olyan, mint az, amit imádok. Nem. Inkább spóroltam, és teszem ezt most is, ha szeretnék egy parfümöt. Orbitális árak vannak, az tény, de a nevet és a minőséget meg kell fizetni! Ez van. Mindig is ezt gondoltam és gondolom. Irreális, de mindenben ez van sajnos.
Egy másik Yodeyma parfümöt kaptam tavaly, akkor még egy illatukat sem ismertem. Azt hiszem, a Gucci Bloom jellegű volt az, amit jól le is húztam. Egyáltalán nem sikerült megszeretni. Sem a The One jellegűt. Volt egy pici illatmintám is, a Celebrity Woman (LVEB jelleg). Lévén, hogy a LVEB 50mls üvegem alján van még pár mili, így őrzöm, féltem, ritkán nyúlok érte, hogy ne fogyjon. :) Ez egy nagy baromság részemről, mert megszámoltam :
47 üveg különböző parfümöm van! Őrültség! És mindig úgy döntök, hogy valamelyik még kell, hogy legyen a kollekciómban. Nincs felvágás, vagy nagyzolás, csak függőség. Az van. No de visszatérve: Nincs köztük utánzat, sem koppintás, sem jellegű, sem semmi ilyesmi. Minőségi és eredeti darabok vannak.
Az illatmintát próbálva a Celebrity Woman már akkor éreztette velem, hogy ühüm, elég jól sikerült. Aztán többször éreztem sógornőmön, aki nem fúj sokat, mégis olyan szillázzsal közlekedik, hogy minden alkalommal megkérdeztem :"Ez most már a Lancome La vie est Belle, ugye?" Mindig mondta, h nem nem, ez a Celebrity Woman. Mondom oké, és tettem egy újabb próbát és fújtam egyet a csuklómra, majd ismét kaptam egy arcost! Mondom, mi-a-fe-ne, ez nagyon nagyon nagyon bejön! Ezen felbuzdulva vettem is egy 100mlst. Aztán megnéztem a márka oldalát és láttam a felhozatalban, hogy a kedvenc Alienemnek is van egy "jellegű" változata az Iris! Vettem egyet, majd kipróbáltam ma reggel. Dobtam egy hátast és azóta is azon pörgök! :O WTF??? Egyik kezemen az Alien, másikon az Iris és azt kell, hogy mondjam, igen jól sikerült illat lett! Nagyon nagy parfüm fun vagyok és nagyon nagy Mugler ház imádó (is)! Eléggé ismerem is az illatokat. Koppintásokat nem, mert azokat soha nem keresem. De eeeez, rám talált. Elképesztő ez az Iris(ke)! Gondolom, majd a tartósságában lesz eltérés, mert azt nem nagyon lehet a Mugler illatoknál jobban megugrani sztem. Ahhoz, h az egyik favorit illatomban libbenjek ide-oda kevésbé fontos teendőimkor, egy maximális csillagzást érő alternatíva ez az illat! Fújkálhatom úgy hogy Alien a többi drágaszágom mellett kevébé csappan meg csip-csup alkalmakra. :) Most használni fogom, megnézzük, hogy hozza e továbbra is azt, mint amivel elsőre sikerült elcsavarni picit a fejemet. Remélem, nem kell benne csalódnom és remek kis alteregója lehet Aliennek, aki azért trónt nem vesztett még így sem! :) De ami jó, az jó! Egyelőre megkapja a maxi csillagokat tőlem!
Ugyanakkor itt megjegyzem, mekkora baromi öröm számomra, hogy bár ilyen-olyan "jellegű" parfümökről van szó, a minőségre oda lett figyelve! Nem mondom, h érdemes összehasonlítani nagyobb házakkal, de hozza, amire utal és ár-érték arányban sztem kiváló! Biztosan próbát teszek majd más "jellegű" illataival is! Egyelőre pozitív ledöbbenésemben még mindig nem tértem magamhoz... *****

Az eredeti a legjobb. Na de ez egy egészen jó utánzat. Tartósságára nincs panaszom, hatósugara és jó, alig múlja alul az eredeti alient. 15 ml-t vettem próbának, illetve, hogy ne a nagy eredetit kelljen cipelni táskában magammal. Nagy mugler fan vagyok, következő próbám az angel utánzata lesz, igaz annak az eredetijét használom 16 éve.

Nagyon találó az utánzat megnevezése,aki nem ismeri ezt az illatot, tényleg írisz illata van! Először tavasszal próbáltam ki,és olyan illata volt,mint a vázámban lévő írisz virágnak. Kicsit zöldes,rajtam kissé mentolos hatású.
Megértem akik szeretik,mert más aromája van,mint a manapság kedvelt illatoknak,de azt is,aki pont ezért nem szereti.
Elég intenzív,tartós illat,jó minőség.
Nem tudom,hordani fogom-e valaha,ezért 4*.

Elég intenzív,tartós illat,jó minőség.
Nem tudom,hordani fogom-e valaha,ezért 4*.

Tökéletesen jó, ajánlaom, olyan mint az eredeti

Tökéletesen jó, ajánlaom, olyan mint az eredeti

Sokáig újravettem, csodálatos illat, igazán nőies édes. Rajtam melegben-hidegben jól működött. Szuper tartóssága van. Még egy pici van belőle, de most újra vágyom rá. :-)

Rajtam brutál tartós és az illat is csodás ! 5*
Nincs eredeti Alien-em így csak a parfümériában szerzett emlékeimre tudok hagyatkozni, az előttem véleményezőkhöz hasonlóan csak dícsérni tudom.

Rajtam brutál tartós és az illat is csodás ! 5*

Van egy pici eltérés,nagy alien fun vagyok,de összhatásában nem zavaro.Talán az eredeti fejfájdito töménysége hiányzik :D ami nem is baj..Talán egy hangyapukinyival füstösebb a yodeyma "ize",de nagyon tetszik.Hat 15ml illatot rendeltem,de mindeggyikkel elégedett vagyok.Alternativát kerestem,ha kifogyok az eredeti parfümjeimböl ,nem csalodtam.

Sokadik Yodeymám. Az eredetit csak parfümériában illatoltam, de így az emlék alapján pont olyan. Nem épp az én illatom, de a nagy hasonlóság és a tartóssága miatt 5*.

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)