Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
BTLaura
2021-ben megújult összetétel!
Öregedésgátló hatású géles lemosó hidegen sajtolt zöld tea, fodros kel és spenót kivonatokkal, antioxidánsokkal és vitaminokkal.
Vegán
2024.08.26. 14:24
Nagyon tetszik, kis kiszerelést vettem Sephorában, de úgy látom így is sokáig ki fog tartani. A csomagolása számomra 5/5, és egyelőre a beltartalom is. Nagyon finom illata van, mikor a kezembe kerül, szerintem a zöld tea dominál benne, aztán habzásnál átmegy szappan illatúba. Nagyon szépen tisztít, nem szárít, kellemes az érzet utána. Remélem hosszútávon is be fog válni, akkor biztos beszerzem a nagyobb kiszerelést.
2021.12.31. 19:26
Nagyon megkedveltem. Arctisztítás második lépéseként használom, nedves bőrre egy pumpálásnyit viszek fel (ha nem voltam kisminkelve, csak felet), az ajánlás szerint legalább fél percig masszírozom, majd leöblítem. Bár sminklemosásra is alkalmas, a doboza szerint ha szembe kerül, ki kell öblíteni, így azt gondolom, nem kifejezetten szemsmink lemosására tervezték. (Nekem csípi is, így oda nem ezt használom.) A habja krémes, könnyű, érezhetően más, mint a szulfátos termékeknek. Használat után a bőr tiszta érzetű, selymes és egyáltalán nem húzódik. Igazából mindenestül tetszik az egész, nem is tudok semmi negatívumot mondani. Ha nagyon kötekedni akarnék, felhoznám, hogy ott egy icipici illatanyag az INCI legvégén, de igazából azt sem érzem problémának ilyen kis mennyiségben. Szívesen használom, nem csak én, de a férjem is és nála is működik, pedig neki olajosabb bőrtípusa van. Bár még mindig a Kora arclemosói a kedvencek, megjegyzem ezt a terméket és amikor épp nem lesz készleten valamelyik korábban jól bevált lemosó, ezt fogom helyette rendelni.
2021.11.22. 14:42
Részemről meh. Cult Beautytól megvettem, mert Hyram agyba-főbe hype-olta, de én nem igazán tudok vele egyetérteni. A csomagolás nagyon gáz volt, kiborult valamennyi lemosó, mire megkaptam, de nem volt vészes, a pumpás fej jól működik, nem ereszt. A bőröm elvan vele, a szememet viszont néhány hét után elkezdte zavarni - nem csípi, nem vörös, de valahogy nem jó neki (lézerezve volt 3 éve). Összességében egy oké lemosó, de kár volt ennyi kiadni érte.
2021.07.09. 00:34
Az egyik legeslegjobb habzo arctisztito amit valaha hasznaltam. Elkepesztoen jol tisztit es utana egyaltalan nem huzodik a borom. Imádom!
2020.09.04. 12:11
Nem vagyok híve a drága lemosóknak, de a második üveggel vettem meg ebből. Nagyon szeretem a géles állagát, az illatát, a pumpás kiszerelést, a tiszító hatását. Nem csípi a szemem és nem szárít. Sokáig elég, kifejezetten gazdaságosan lehet használni, mert nem kell sok belőle. Megérdemelt a hype körülötte.
2020.04.24. 21:41
Ez A lemosó számomra! Nagyon érzékeny bőröm van és nagyon kevés arclemosó tud ilyen kíméletes és egyben hatékony lenni. Használat után nem szárítja a bőröm, nincs az a kellemetlen feszülő érzés. Bársonyos, selymes érzetet hagy maga után. Az öregedés gátló hatásáról nem tudok semmit se mondani, még nem nagyon vannak ráncaim, meg szerintem ne is egy lemosótól várjunk csodát ilyen téren.