Hajformázók

Nelly Aqua Nelly Hajhab Tengerialga Kivonattal

4.5
Hozzáadva 2015.11.12.by

Esther

Tengerialga kivonattartalma miatt biztosítja a haj természetes hidratáltságát. Mindennapi használatra. Nem szárító hatású (alkoholmentes).

2020.03.06. 13:53

Nagyon tetszik, hogy puhára szárad a hajam vele de sajnos nem igazán tartja meg a loknikat (nálam legalábbis) pedig aztán nem sajnálom a terméket...még kísérletezünk..lehet kipróbálom majd egy hab-zselé-hab kombóban..

Utoljára szerkesztve: 2019.12.28. 00:09 - 2019.12.28. 00:09

Sok hajhabot kipróbáltam már, de ő a legjobb eddig. Mondjuk kell pár hét, mire kiderül, hogy hosszútávon is működik-e, de nagyon bizakodó vagyok. Egyelőre négyes, aztán néhány hét után lehet megkapja az ötödik csillagot is.

Utoljára szerkesztve: 2015.03.18. 10:34 - 2015.03.18. 10:25

Eddig a legjobb hajhab amit valaha használtam. Göndör hajam van és az itt olvasott vélemények alapján indultam fodrászkellékesbe, hogy megvegyem ennek a márkának a göndör hajra való változatát, de csak őt találtam, így megvettem. Nem bántam meg, nagyon szerettem, most fogyott el, hónapokig kitartott, pedig két naponta mosom a hajam. Nagyon szerettem benne, hogy nem hagy száradás után ragacsos érzetet, és nem is keményíti, ragasztja össze a tincseimet, még csak nem is szárít, puha és dús hatású lesz tőle a hajam és amióta használom már zsírosodni sem zsírosodik annyira. Most hogy elfogyott megvettem a göndör hajra valót, eddig azzal is megvagyok elégedve, sőt.Viszont már nem így néz ki a flakon, az egész termék család más dizájnt kapott, itt lehet látni az új kinézetét: http://www.yunsey.hu/nelly.html#n_habok.

2014.05.04. 15:09

Épp a fodrászkellékesnél jártam, amikor megkértem az eladó hölgyet, hogy ajánljon nekem valami jó minőségű hajhabot. Ezt javasolta és nem is kellett csalódnom. Nagyon jó tartást ad az egyébként erőtlen, lelapuló hajamnak, mégsem ragad és nem nehezíti el a hajamat. Az illata pedig nagyon kellemes, teljesen odáig vagyok érte. :)