Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
zdoreebaba
2021-es karácsonyi limitált kiadás
"A csokoládés narancsnak bájos illata a hagyományos és egzotikus illatok kombinációja. Élvezze minden nap a zuhany alatt a tusfürdőnk segítségével, amely gyengéden tisztítja a bőrt és hosszú ideig illatossá teszi."
2023.11.15. 21:07
Fini téli illatú kis gél, nem túl olajos, nem túl szárító hatású. Szépen habosodik
2023.04.28. 11:21
Tökéletes étcsokis-narancs, enyhén zselés szaloncukor illatú tusfürdő, nem szárítja a bőrt.
2023.01.06. 16:01
Nagy kedvencem ez a zselés szaloncukor illat. Még idén is találtam belőle akciósan kifutó készletet, be is vásároltam. Az állaga nem túl jó, ha nem habosítom fel, le is pottyan a bőrről a gél, de az illata a karácsonyt idézi számomra.
2022.07.14. 20:14
Ajándékba kaptam egy csomag részeként kis kiszerelésben karácsonykor. Nekem tetszett az illata, szívesen használtam télen, és úgy működött mint egy hagyományos tusfürdő - nincs miért lehúzzam. :)
2022.05.30. 20:07
Először egy nagyon kellemes illat, de egy idő után még télen használva is túl sok. Nem szárít, de nem is hidratál. Egyszer teljesen jó volt, csak az illat miatt kicsit vártam, hogy elfogyjon.
2022.05.09. 18:53
Sajnos en leszek, az aki lehuzza ezt a termeket. :(Ajandekba kaptam: szamomra rettenetes az illata - inkabb szagnak neveznem - egyaltalan nem hidratal, alig habzik, tiszta erzetet sem adott tusolas utan. Teljesen felesleges termek, ezzel nem nyert meg maganak a brand.