Sminkek szemre
Szemhéjtusok
Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Filces Szemhéjtus (régi)

3.9
Hozzáadva 2021.02.12.by

Barbuska90

1,6 g
  • akár 12 órán át tartós

2020.09.11. 10:18

A Vertigo feliratút tudtam most már megvásárolni. Nagy csalódás. Ahogy itt már mások is említették, talán 2szer tudtam ugy használni hogy rendesen is fogott, a 3. után már a hegye abszolút száraz pedig folyamatosan fejjel lefelé volt tárolva. Így borzasztóan drágának tartom, ennél sokkal jobb filcek vannak a piacon kevesebb pénzért, bocsi, de még az Alverde is jobb ennél. :(

2020.05.20. 08:13

Könnyű használni és nekem nagyon tartós is.

Utoljára szerkesztve: 2020.04.09. 14:09 - 2020.04.09. 14:08

A Vertige feliratú van már nekem is: nem az az éjfekete tus, inkább kékes halványfekete színű sajnos. Nagyon vékony a hegye, és ha kezd fogyni az a része használhatatlan. Írják is a honlapon, hogy fejjel lefelé kell tárolni; de nekem nem igazán segített.

2020.01.03. 16:26

Szép színe van, tartós, már majdnem tökéletes, bárcsak ne csípné a szemhéjamat :(

2019.01.04. 10:07

Szeretem, de elég hamar elfogy vagy beszárad.

2018.10.19. 13:31

Mióta a "Vertige" feliratú megjelenéssel kapható, sokkal jobb, mint előtte volt (az összetevőit nem néztem meg mi változott), előzőleg volt, hogy a termék csak vizes csíkot húzott maga után festékanyag nélkül és szórakozhattam a tusvonalammal percekig.A megújult külsővel már 3 terméket is elhasználtam, nagyon precízen lehet vele dolgozni, nincs gond az állagával, pigmentáltságával. A hétköznapi sminkemet az ezzel a termékkel készített tusvonal és szintén az Yves Rochertől a Sexy Pulp spirállal fedett pillák teszik ki.