Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
heather
2016.04.04. 13:53
Isteni friss, könnyen viselhető, izgalmas illat - talán még a by Kilian Bamboo Harmony áll hozzá a legközelebb, a CK truth nagyon más bambusz.Sajnos már kivonták a forgalomból, így nagy becsben tartom az üvegemet.
2015.10.15. 18:36
Ezt még soha nem véleményezte senki?????Most hogy láttam az eladók között, pótolom ezt:-))Imádom!!!!Zöld, roppanós, tiszta és rajtam feltünően tartós.Igazi nyári illat. 3/4 üveget birtoklok, évek óta semmi baja. Aki szereti a "zöld" illatokat az még csapjon le rá, ha tud, mert Magyarországon az YR már nem forgalmazza.Lassan kezdek a márka ellen fordulni, de ez ill. a kétfázisú szemfestéklemosója number 1.