Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Fanni95
Ez az arc- és nyakápoló szérum bővelkedik növényi kollagénben, folyékony állagának köszönhetően hidratálja és azonnal feszesebbé teszi a bőrt.
2025.01.11. 20:08
Kis tubusos mintáját próbáltam. Nagyon híg zselés állagú, áttetsző szérum, melynek intenzívebb növényi illata van. Az állaga miatt nehezebb a felvitele. Érdemes a tenyérbe csöpögtetni, egy kicsit kézzel összedolgozni és beletapogatni a bőrbe. Az én bőröm gyorsan beitta, szépen hidratált, egészséges kinézetet nyújtott, de egy kis ragacsosságot hagyott maga után. Sminkelni nem próbáltam rá. Esti szérumként használom tisztítás után. Még szeretném arckrémekkel kipróbálni hogyan viselkedik így téli időben, de nyáron elég lehet magában is. Egyébként nem rossz darab. El lehet nyomogatni. A teljes termék árát sokallom.
2022.12.10. 09:59
Vegyes érzéseim vannak vele, mert amikor felkenem ezt a zselés/vízes álagú, azonnal felszívódó szérumot, akkor hirtelen tényleg sokkal feszesebbnek, fiatalabbnak látszik a bőröm, különösen a homlokom szép, ami nem zsíros tőle, de tompítja a finom ráncokat. Sokkal üdébb, frissebb és szebb a bőrképem, DE, és itt jön a de, nappali krémmel (a sorozat nappalijával) nem jó sminkalap, mert a kettő együtt nagyon morzsálódik, kukacososik. Inkább éjszakára használom az éjszakai krém alá, reggelre feszesebb, de kicsit szárazabb a bőröm. Inkább nyárra vált be nekem éjszakai ápoláshoz, télen a fűtés miatt inkább olajos szérumokat használok. Zsírosabb bőrűeknek jó, száraz bőrre kevésbé ajánlanám.
2022.11.29. 15:31
Enyhén zselés állag, esetemben pár perc alatt beszívódik. Esténként használtam, így a sminkkel való viszonyáról nem tudok nyilatkozni. Az illata nagyon erős, nekem nem is túl kellemes. Feszesítő hatást nem tapasztaltam, semmi pluszt nem adott az arcápolásomhoz, nem fogom újravenni. Ráadásul drága.
2022.07.03. 08:29
Mint tudjuk, a japánok sem az ízéért eszik az algát...nos, én sem az állaga/illata miatt kenegetem ezt a terméket, pedig alga, Aphloia és kamilla is van benne...sajnos ez az egyik olyan terméke a márkának, ami nem igazán jött be. Konkrétan taszít az illata, és hozzá nehézkes, ragadós, már-már csirizes érzetű az anyag. Feltételezem, hogy én még mindig nem tudom elég vékonyan felkenni, és csakis este vagyok képes elviselni a ragadóssága miatt. A termékcsalád többi tagjával meg sem próbáltam összekombinálni...Ezért a négy csillag.
2022.04.27. 21:18
Felkenéskor gyorsan el kell dolgozni, mert nagyon gyorsan szárad. Egyből feltölt és feszesít, konkrétan az egész arcom húzódik utána, szóval valamit tényleg csinál, bár szerintem inkább csak átmenetileg. Nappalra nem próbáltam, esténként szoktam használni, viszont utána egyszerűen nem tudok felkenni még valamilyen hidratáló arckrémet, mert borzasztóan kukacosodik, úgy jön le, mintha hámlana az egész arcom. 3 különböző arckrémmel is próbáltam, de egyszerűen erre a szérumra már semmit nem szabad rákenni. Nem egy rossz szérum, viszont a fentieket figyelembe véve az ára kicsit pofátlan.... Törzsvásárlói kedvezménnyel is soknak érzem. Sokkal olcsóbban is lehet kapni jobb és hatékonyabb szérumokat. Elhasználom, de biztosan nem veszem újra
2022.02.15. 09:33
Meglepnek az előző pozitív vélemények, mert akkor valamit biztosan én ronthatok el a szérum használatánál: én nappalra egyszerűen nem tudom használni, mert képtelenség rá sminkelni, annyira borzalmasan kukacosodik: konkrétan hatalmas darabokban jön le a bőrömről alapozáskor. Számomra ez így teljes pénzkidobás. Pedig nagyon bíztam benne, megvettem a szemkörnyékre való szérumot is, de az pont ugyanígy viselkedik. Hatalmas csalódás.