Testradírok

Yves Rocher Növényi Testradír Barackmaggal

4.2
Hozzáadva 2017.12.11.by

Moncsee

Radírozó textúra, amely gyengéden hámlasztja a bőrt. A bőr szerkezete egyetlen mozdulattal tökéletes lesz; sima, egyenletes és kellemes tapintású.

100%-ban növényi eredetű szemcsék. Arcra, valamint sérült vagy irritált bőrfelületen nem használható! Parabénmentes termék.

2023.07.06. 11:43

Kellemes illat,nagyon jó használni,bár nekem kicsit drága,de akciósan mindenképp újraveszem

2023.06.04. 10:46

Először ajándékba adtam karácsonykor egy barátnőmnek, de vennem kellett magamnak is. Ő is nagyon szerette a terméket, hidratált és részesített is kicsit a radír miatt. Az illata pedig csodálatos. Annyira sokáig nem elég sajnos, de heti egy rendszerességgel azért 2-3 hónapig elég ez a kiszerelés.

2022.11.03. 09:31

Eddig azt hittem, hogy én vagyok az ügyetlen, hogy a termék fele a csempén végzi, valóban nagyon híg. Az illata rettenetesen erős, másnap is érezni a fürdőben. Kellemetlen, szintetikus, wc illatosító szag. Felgyülemlik a lefolyóban, azt is szét kell szedni miatta hetente. DE! Meglepően puháva teszi a bőrt, nem szárít, sőt, a testápolók hatékonyabban felszívódnak így. Heti 1-2x használva selymes bőr a jutalom az elszenvedett károkért.

2022.04.25. 14:45

Heti 2x használom, kellemes érzetet hagy maga után, nem szárítja ki a bőröm, teszi a dolgát.

2021.11.17. 18:42

Szeretem ezt a bőrradírt, nekem tetszik az illata, jók a szemcsék, jól radíroz, viszont valóban eléggé híg, folyik világnak, így nem túl gazdaságos. De ezen kívül elégedett vagyok vele, de így csak 4 csillagot kap.

2021.09.22. 20:57

Második adagom, bár őszintén, csak azért vettem meg, mert a tégelyes bőrradírt borzalmas nyaralásra cipelni és a cukor tartalma miatt olvad- ezekkel ellentétben ez egészen jól hordozható és a barack mag ideális arra, hogy elidőzzön a forró kocsiban. Engem kicsit csikar, annyira nem vagyok elájulva tőle, de ez eddig a legjobb Yves radírom.